OVO JE ISTINA KOJU NE VIDITE: Popularna blogerka otkrila mračne tajne koje se kriju iza SAVRŠENOG života na mrežama

Popularna blogerka iznenadila je pratioce kada je otkrila istinu, kako izgleda njen stvaran život, onaj koji ne prikazuje na društvenim mrežama.

TiKTok

Društvene mreže često nam pružaju iskrivljenu sliku stvarnosti, gde su svi zgodni, srećni, zadovoljni i jednostavno uživaju u životu.

Da je realnost u većini slučajeva poptpuno drugačija dokaz je i vieo koji je popularna blogerka postavila na društvenom mreži Tik Tok.

Snimak koji je Kejla postavila ima više od tri miliona pregleda, a ona kaže da joj je cilj da normalizuje nesigurnosti i mane koje svako ima, koliko god on na društvenim mrežama izgledao savršeno.

- Ovo je samo podsetnik da nije sve onako kako se čini na društvenim mrežama - naglašava ona.

♬ romanticize that jealousy jealousy life - cynthia

- Imam samo jednu drugaricu, iako sa mojih Tik Tok snimaka ne biste to pomislili i većina misli da imam ogroman krug prijatelja. Istina je da sam 99 odsto vremena sama.

-Dalje, zbog mog izgleda mnogi misle i da imam bogat ljubavni život. Istina je da imam nizak libido i da često imam periode kada ne želim intimne odnose - kaže ona u snimku.

- Iako često delim slike i snimke svog istreniranog tela, istina je da patim od telesne dismorfije, zbog čega mnogo vremena provodim brinući o "manama" na svom telu".

TiKTok 

Njena objava brzo je prikupile brojne pozitivne komentare, a mnogi su joj zahvalili što tako javno i otvoreno deli svoja iskustva.

- Hvala ti što podižeš svest o ovome, jer takve objave zaista mogu loše da utiču na psihu - komentarisla je jedna korisnica.