"BOGATOG MUŠKARCA ĆETE PREPOZNATI PO…" Anu napadaju da uči žene kako da budu SPONZORUŠE, a sve zbog ovih bizarnih saveta

Ana Bej je Šveđanka koja živi u Engleskoj, i koja je postala Instagram zvezda zahvaljujući svojim neobičnim savetima, a sada je u jutarnjem programu otkrila trikove za prepoznavanje imućnih muškaraca.

printscreen/instagram

U današnje vreme, više je nego jasno da svako može postati zvezda, barem kada su društvene mreže u pitanju. I dok sa jedne strane imate one koji imaju šta pametno da kažu, i od kojih možemo štošta korisnog naučiti, ima i onih kojima je glavna briga "kako se dobro udati".

I okej, nismo svi isti i ne želimo svi isto, ali zar ne bi najpre trebalo da bude bitna ljubav, pa sve ostalo? Ili tako nešto sada postoji samo u bajkama?

Šveđanka koja živi u Engleskoj, Ana Bej postala je Instagram zvezda zahvaljujući svojim savetima o bontonu. Kako sama kaže, onog trenutka kada je i sama rešila da popravi svoje držanje i ponašanje, "otvorio joj se novi svet", a sada druge žene uči istom.

printscreen/instagram 

Prilikom gostovanja u vrlo gledanoj emisiji "This Morning" podelila neke od svojih trikova, među kojima je posebno istakla samopouzdanje.

- Verujem da je samopouzdanje ono što najviše privlači muškarce. Pitajte bilo kog, reći će vam da im to odmah skrene pažnju na ženu. Budite samouverene, ali ne glumite divu - kaže Ana.

Ana Bej o tome kako prepoznati bogatog muškarca  Youtube

- Znam da živimo u vremenu kada se na ženstvenost ne gleda blagonaklono, ali moja zajednica na Instagramu slavi ženstvenost i ima nas mnogo koji to cenimo. Uspešan muškarac preferira ženstvenu ženu jer tako njegova muževnost dolazi do izražaja - kaže dalje Ana, dalje savetujući ženama da ne budu otirači i da postave granice muškarcima.

- Držite moć u svojim rukama, postavite granice i ne dopuštajte da se one pređu - savetuje ona.

printscreen/youtube 

Dalje, u svojim trikovima za privlačenje imućnog muškarca devojkama savetuje da moraju da imaju makar jednu dizajnersku torbicu, kako bi dale svom izgledu dodatni nivo elegancije.

- Bogatog muškarca ćete prepoznati po ležernom stavu. On se ne trudi da se dokaže. Ako se preterano dokazuje, ili je do novca došao sumnjivim putem ili ga ni nema. Bogati muškarci nose finu, kvalitetnu odeću, ali logo nigde nećete videti - kaže Ana.

Na pitanje voditelja da li je samo novac bitan, Ana je ipak bila saglasna da je bitna i ljubav.

printscreen/instagram 

- Naravno da ne, bitna je i ljubav. Ali nemojmo se zavaravati da novac nije bitan.

Naravno, društvene mreže usijale su se od komentara na Anin račun.

"Ona pokušava da unazadi žene", "Gde su nestale nezavisne žene? Ne treba da se oslanjate ni na koga", "Ako finansijski zavisiš od nekoga, sebe stavljaš u opasnost da budeš maltretirana", "Ako moraš toliko da se menjaš zbog muškarca, da li je to muškarac kog želiš?", "Zašto učiš žene da budu sponzoruše"... samo su neke od stvari koje su pisali ljudi ispod snimaka gostovanja, te je više nego jasno da se ne slažu baš svi sa mišljenjem da je jedino bitno imati muškarca sa "debelim novčanikom".