Emili Hotorn (20), britanska influenserka, koja je poznata po svojim provokativnim fotografijama na drušvenim mrežama nedavno je dobila novu poslovnu ponudu. Naime, ona je angažovana da promoviše jedan restoran.

Za tu priliku je obukla u crnu haljinu dubokog dekoltea, a njeno bujno poprsje bilo je u prvom planu. Svojim izgledom izazvala je brojne reakcije zbog kojih je, kako sama tvrdi, pretrpela napad panike, bila izuzetno potresena i nije mogla da veruje šta je doživela.

Emili kaže da je, nakon što je ušla i pregledala komentare na Instagramu, poželela da "samu sebe izbriše", ali i da je zgrožena pogrdnim komentarima koje su joj uputile druge korisnice ove drušvene mreže.

"Da li je ovo reklama za restoran ili za neki sajt za odrasle", "Više si gola nego obučena", "Ovo je tako vulgarno", "Ova žena je servirala svoje veštačke grudi umesto hrane", samo su neki od komentara ispod njene slike.

Influenserka je bila veoma potresena ovakim izjavama na njen račun, te je tako javno iznela svoje mišljenje na ovu temu:

"Redovno proveravam komentare jer sam angažovana za to da slika prođe dobro. Međutim, od svakog novog komentara meni bi se zgadio život. U jednom trenutku počela sam da se tresem i da povraćam, poželela sam da samu sebe nekako izbrišem. Najviše me je potresla činjenica da većina tih gnusnih komentara potiče od žena, koje su uz to i tagovale svoje drugarice kako bi mi se zajedno smejale", rekla je Emili.

Na kraju je i restoran koji ju je angažovao bio primoran da objavi saopštenje:

"Budući da se naš marketing tim sastoji isključivo od žena, izražavamo nadu da žene u ova iscrpljujuća vremena mogu da večeraju same u kući obučene u šta god žele, oslobođene negativnih komentara i osuda", stajalo je u objavi.