Mlada Jutjuberka, Ana Lazarević, već par godina jedna je od omiljenih ličnosti mlađe populacije, zajedno sa Anjom i Sarom Tkd, pa se slobodno može reći da iza sebe ima pravu armiju obožavatelja. 
Fudbalerka, Jutjuberka i pevačica, ima milionske preglede na Youtubu, a samo na Instagramu je prati preko 704 hiljada pratilaca. Iako to sve zvuči sjajno, a ona konačno može da živi život iz snova, kako je jednom prilikom rekla, uz to nekad dolaze i određeni problemi. 

Naime, Ana je u toku večeri, na svom Instagram nalogu podelila molbu upućenu fanovima. Kako stvari stoje, očigledno su se stvari otrgle kontroli, pa njeni obožavatelji ne uznemiravaju samo nju već i njenu porodicu i komšiluk

Pogledajte u galeriji šta je Ana napisala:

printscreen/instagram/annalazarevic2 Ana Lazarević opominje fanove

"E ovako, dugo ćutim, ali vreme je da sve kažem javno. Ćutim što mi neki zvone na interfon i beže. Ćutim što mi neki zvone na vrata i onda mi životinje polude svaki put kada neko pozvoni. Onda izađem jer ne znam ko je, neko ko se usudio da me sačeka ispred vrata i da me pita za sliku, ćutim i tad. Ćutim i kada me čekate ispred ulaza gde prolaze stanari i gde se čuje galama i vrištanje", započela je priču o onome što se događa.
"Što mi je najviše šokantno, neko ko se usudio da išara garažu gde jasno piše moje ime i ime mog psa", nastavila je Lazarevićeva.

"Ja sve razumem, i ja sam nekada volela nekoga, ali morate razumeti da mnogo gubim svoju privatnost, nemojte iskorišćavati moju dobrotu i to što nemogu da odbijem slikanje. Morate znati da imam sedam životinja i da taj stan nije moj, nego se izdaje i jedva sam našla nekoga ko prima životinje, a pogotovo jer sada imam Vukija i potrebno mi je dvorište", izjavila je ona, te za kraj zaključila "kamere su naravno postavljenje svuda, neću još uvek ništa preduzeti, samo bih vas zamolila da se to zaustavi na vreme u miru. Policiju ću uključiti tek ukoliko se bilo šta od ovoga nastavi jer imam sve potrebne dokaze na kamerama" poručila je Anna, koja je inače i poznata kao veoma mila i kulturna mlada devojka, kao i neko ko veoma voli i ceni svoje fanove.