Popularna pevačica Dua Lipa (28) zvanično je otkrila svojim fanovima na Instagramu da ima dečka, glumca Kaluma Tarnera (34), sa kojim je ranije ovog vikenda viđena u Glastonberiju. Deleći seriju fotografija, pevačica je, između ostalog, podelila i dve sa glumcem. U jednoj nasmejani par uživa u piću na travi, a u drugom je glumac slatko ljubi u glavu dok hodaju.

Dua Lipa i Kalum Tarner
Instagram 

Iako su pevačica i glumac prvi put pokrenuli glasine o njihovoj romansi na premijeri serije "Masters of The Air" u januaru, kada su se zabavljali na after partiju, ovo je prvi put da su njih dvoje priznali svoju vezu na društvenim mrežama.

Dua Lipa i Kalum Tarner
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Nakon pitanja o njihovoj vezi, glumac je potom stidljivo ćutao, nije to negirao i time dao još više razloga da se veruje glasinama koje su se na kraju ispostavile kao tačne.

Nakon što je Dua Lipa oduševila mnoge šouom koji je održala na festivalu Glastonberi, u bekstejdžu je proslavila uspeh i majčin rođendan, a zatim nastavila da se zabavlja do ranih jutarnjih sati sa svojim dečkom u gej klubu „NYC Download”, prenosi Daily Mail.

Dua Lipa i Kalum Tarner
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Dua i Kalum nisu mogli da prestanu da se smeju i grlili su se i ljubili sve vreme dok su bili tamo. Govorio joj je koliko je ponosan na nju, a ona je izgledala oduševljeno", rekao je izvor. Inače, glumačka zvezda je poznata po ulogama u "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" i "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore", "Emma", "Divine", "The Last Letter from Your Lover", "Glue", "Masters Of The Air" i drugim.

Dua Lipa i Kalum Tarner
GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Dua Lipa je mnoge oduševila svojim nastupom na Glastonberi festivalu. Energija, pevanje, igra, kostimi – sve je bilo na visokom nivou. "Training Season", "Be The One", "Levitating", "Hallucinate", "One Kiss", "Physical", "New Rules", "Don‘t Start Now" i "Houdini" hitovi su koji su se pjevali iz svega glasa.

profimedia-0837337408.jpg
GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Želela sam, sanjala o ovom trenutku, vredno radila nadajući se da ću možda jednog dana uspeti i ne mogu da verujem da sam ovde... Mala ja bih sada bila van sebe", rekla je Dua Lipa. Gost iznenađenja bio je Kevin Parker iz Tame Impala, a vatromet su pratile konfete i paravan ispunjen fotografijama iz 90-ih.