Euforična atmosfera sinoć u Londonu! Gucci je organizovao spektakularni modni događaj koji je privukao pažnju mnogih poznatih ličnosti poput Salme Hajek, Demi Mur, Kejt Mosi naše divne Srpkinje, čiji je istančan modni ukus već hvaljen širom sveta.

Sve dame su se potrudile da njihovi lookovi zablistaju, a najviše pažnje privukla je upravo Srpkinja koja je priredila pravu modnu eksploziju za kojom su se svi okretali.

Salma Hajek je elegantno nosila metalik sandale sa platformom, savršeno usklađene sa torbom koja je dodavala poseban šarm njenoj kratkoj crnoj haljini. Da ovakav model prati njen dobro poznati stil potvrđivala je i činjenica da se činilo kao da se oseća udobno i sjajno u ovom izdanju.

Salma Hajek
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Dua Lipa se takođe odlučila na total black look, a sve je začinili mokasinama, ali sa štiklom i visokom platformom.

Dua Lipa
Justin Palmer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Demi Mur je svojim šik izgledom privukla pažnju, kombinujući šarenu retro haljinu sa diskretnim čizmama i kaputom. Njena maksimalno duga kosa dodavala je notu elegancije izgledu.

Demi Mur
Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kejt Mos je blistala u svojoj mini-haljini i klasičnim crnim salonkama, stvarajući savršenu harmoniju sa kaputom iste boje i elegantnom torbom. Njena razbarušena kosa bila je idealan dodatak ovom fantastičnom stajlingu koji je nadmašio brojne modne trendove.

U prvom redu, prisustvovala je i Kejtina ćerka Lila Grejs Mos Hak, predstavljajući jedno od svojih najboljih izdanja do sada. Uz njih je bio i Nikolaj von Bizmark dok su svi zajedno stvarali neobičan, ali čaroban trenutak.

Lila Grejs Mos Hak
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tina Kunaki je ističući se svojim retro sportski-elegantnim stilom koji je postao njen zaštitni znak, pojavila na Gucci spektaklu.

Srpkinja Tamara Kalinić
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Poznata srpksa influenserka koja je izgradila svetsku karijeru, Tamara Kalinić nosila je trend kožne odeće i obuće na besprekoran način, dodajući šik notu svom izboru boja i materijala. Vidljivost da je spremna na modne izazove izgledalo je očaravajuće, pokazujući njen nepogrešivi stil.

Karo Daur
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

kožna haljina
Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

 Bonus video

Najpoznatija modna blogerka Tamara Kalinić ekskluzivno za Kurir iz Pariza Kurir

Izvor: Wanted A.N.