Latino diva Dženifer Lopez (54) hvalila se svojom vitkom figurom dok je reklamirala svoju kozmetičku liniju u utorak, usred tvrdnji da je njen brak sa Benom Aflekom "gotov mesecima", prenosi Page Six.

Pevačica i glumica, koja je nedavno rekla da je „najmršavija što je ikada bila“, podelila je snimak sebe kako sedi prekrštenih nogu i ohrabrila fanove da „pokažu više kože“ ovog leta. Međutim, umesto kozmetičkih proizvoda, fanovi su komentarisali njen izgled, piše Stil.rs.

'Izgleda tako mršavo', 'Prelepa si, ali zašto si smršala toliko kilograma?', 'Jesam li ja jedina koja vidi da je Dženifer Lopez mnogo smršala?', 'Razlog je stres' , 'Izgleda iscrpljeno', samo su neki od komentara zabrinutih fanova ispod objave.

Neki su spekulisali da bi njen nagli gubitak težine mogao biti posledica stresa bračne krize kroz koju prolazi. Naime, Dženifer i Ben navodno već prodaju imovinu koju su kupili prošle godine, a strani mediji pišu da za nju traže 61 milion dolara. Razlog je to što Ben nikada nije voleo kuću, ali mnogi misle da je to samo priča za medije, a istina je da se par razvodi.

Dženifer Lopez drastično smršala
BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Strani mediji već neko vreme pišu da se Aflek iselio iz njihovog zajedničkog doma, a ovih dana je viđen na ulici sa putnom torbom. Ben je navodno izneo sve svoje stvari iz vile pre nego što se njegova žena vratila sa nedavnog putovanja po Evropi, rekao je izvor za People.

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ljube u obraz
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Ben već neko vreme živi u iznajmljenoj kući u Brentvudu. Izgleda da je u redu. Svaki dan je u svojoj kancelariji i čini se da je fokusiran na posao. On takođe provodi vreme sa svojom decom“, rekao je izvor stranim medijima.

Pevačica je nedavno morala da putuje u ekonomskoj klasi avionom, a šuška se da je doživela finansijski debakl zbog slabe prodaje novog albuma, zbog čega je morala da otkaže koncerte.

Dženifer Lopez drastično smršala, svi se pitaju kako
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Izvor: Kurir Stil / Wanted A.N.