Popularni gospel pevačPedro Henrike iznenada je preminuo tokom nastupa, a snimak na kojem pada na bini preplavio je mreže. 

Kako se vidi u jezivom snimku koji je isečak lajva koji se prenosio na mrežama, 30-godišnji pevač u jednom trenutku je zastao tokom pesme "Vai Ser Tao Lindo", a već u sledećem trenutku pada. 

Do njega su dotrčali muzičari, ali nažalost, kako je kasnije utvrđeno, Henrike je preminuo na licu mesta i nije mu bilo spasa. 

Predstavnici njegove izdavačke kuće "Todah Music" izjavili su za medije da je Pedro doživeo jak srčani udar, prenosi Daily Mail.

"Ovo su teške životne situacije za koje nema objašnjenja. Moramo da shvatimo da je volja Božija jača od nas", rekli su izdavačke kuće.

Pročitajte još: TAJNO VENČANJE DEČJE ZVEZDE: Za razliku od sestre koja voli starije, a jednog je gurnula u smrt, ona je izabrala NJEGA

Pre izlaska na scenu, kako su preneli lokalni mediji, Pedro se "u šali" žalio da oseća umor.

"Umoran sam, umoran sam", rekao je jednom od svojih prijatelja. "Zato želim da sam slavan, umoran sam", našalio se Henrike.

Ovaj talentovani mladić ostavio je iza sebe suprugu i jednomesečnu ćerku čije je fotografije rado delio na mrežama.

U svakoj objavi se videlo koliko uživa u očinstvu, a njegova smrt razorila je njegove najbliže.

Podsetimo, Henrike je počeo da peva sa 3 godine, a sa nastupima još davne 2015. nakon što je objavio nekoliko pesama na svom Jutjub kanalu.

Pridružio se lokalnom bendu i objavio jedan album, 'Grande e o Senhor', tokom tri godine koje je proveo sa grupom. Nakon toga, 2019. napušta bend i kreće solo karijeru. Izdao je prvi singl "Nao Flahou", a u četvrtak uveče trebalo je da debituje sa novim projektom preko svog Jutjub  kanala.

"Stvarno se radujem ovom izdanju!" napisao je Henrikue na Instagramu. "Hvala vam svima", dodao je, no, nažalost, sudbina je imala drugačije planove.

Bonus video:

MOGU IZAZVATI SMRT, A NAJVIŠE IH KORISTE SPORTISTI! ALARMANTNI rezultati istraživanja: Najugroženiji mladi od 18 do 35 godina! kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!