Novinar Mark Stajn na X-u (Tviteru) napisao je da košarkaš Luka Dončić "zbog ličnih razloga" neće učestovati na utakmici protiv Memfis Grizlisa. Slavni sportista potom je otkrio razlog na Instagramu koji je sve istovremeno oduševio i šokirao.

Luka je postao otac, a iznenađenje javnosti je usledilo s obzirom na to da su on i njegova verenica Anamarija Goltes krili trudnoću devet meseci od svih.

Košarkaš je objavio fotografiju devojčice koju su nazvali Gabrijela, a na fotografiji su beba i ruke novopečenih roditelja.

Inače, par se 7. jula verio na Bledu. Dončićevi obožavaoci odmah su primEtili simboliku — za dan veridbe odabrao je 7. jul (7/7), a 77 je i broj koji nosi na svom košarkaškom dresu u NBA ligi, navodi RTV SLO.

Luka je pitao svoju izabranicu da se uda za njega u divnom i romantičnom ambijentu, dok je klečao na jednom kolenu držeći prsten u ruci.

Par se, podsetimo, upoznao kad je Luka imao 12, a Anamarija 13 godina, na odmoru na Krku, a zajedno su od 2016. godine.

Vezu su planeti objavili na Evropskom prvenstvu za košarkaše 2017. godine na kome je Dončić uzeo zlatnu medalju pobedom nad Srbijom u finalu. Tada su poljubili i od tada su postali jedan od omiljenih parova Slovenije.

— Osvojio me je mladalačkom i razigranom energijom. Za mene je u to vreme to bilo nešto novo, sveže... Kad smo se upoznali, imala sam 12 ili 13 godina, bio je manji od mene, pa mogu reći da mi visina i mišićavo telo nisu toliko bitni. Luka je jednostavno zanimljiva osoba i još uvek ima sve to što me je još tada privuklo kod njega— rekla je Anamarija jednom prilikom.

Ko je verenica Luke Dončića sa kojom se dobio dete?
Instagram 

 Ko je Ana Marija?

Verenica Luke Dončića, Ana Marija je godinu dana starija od NBA igrača, a uspela je da završi studije ekonomije u Ljubljani i nakon toga započela karijeru modela. Region ju je upoznao još ranije kada je na takmičenju 2013. godine osvojila titulu "tinejdž mis" svoje zemlje.

Zanimljivo da se ona ranije bavila kikboksom i bila plesačica, što pokazuje čitavu lepezu talenata, a takmičila se na nekoliko evropskih i svetskih šampionata.

Ana Marija je veliki ljubitelj životinja, te ona i Luka imaju dva psa, ali je svojevremeno otrkrila da priželjkuje još nekoliko ljubimaca.

Iako je fokusiran na karijeru, Luka Dončić ponekad govori javno o svojoj lepšoj polovini, te je svojevremeno potvrdio da Ana Mariju poznaje ceo život, o čemu svedoče i njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama koje možete pogledati u galeriji ispod!

Instagram Luka Dončić i devojka Ana Marija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ROMALE, ROMALI, DRMA NBA LIGOM: Dončić se zagreva uz čuveni hit Ane Nikolić  #instagram/ananikolicofficial


Izvor: Wanted/ A. N.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!