Deva Kasel zaljubljena je do ušiju, sudeći po fotografiji koja je osvanula na njenom profilu na Instagramu.

Mlada manekenka objavila je sliku sa novim dečkom pre nekoliko dana i kratko napisala "Istina je", čime je potvrdila šuškanja da je njeno srce ukrao novi dečko. Doduše, mnogi nisu ni znali da više ne ljubi manekena Luku Salandra, sa kojim je do pre par meseci redovno kačila objave. 

Inače, kada je završila srednju školu u Parizu, Deva je rekla za "Vanity Fair", prošlog maja, da ima želju da ide sa dečkom Lukom u Njujork na nekoliko meseci. U prvi mah se činilo da se sve odvija kako je zamišljeno, no veza koja traje od leta 2021. doživela je kraj

DEva Kasel raskinula je vezu.
Instagram 

Deva nije previše dugo tugovala, već je "pala" u ruke izvesnom Saulu Naniju. Crno-bela fotografija prikazuje zaljubljeni par na moru, a iako su njihove objave do skoro samo nagoveštavale moguću vezu, danas je stigla potvrda: ljubav je prava, zvanična i oboje je ponosno pokazuju javno.

Ljubav između njih dvoje se verovatno rodila na setu Netfliksove serije Leopard: 6 epizoda koje govore o aristokratskoj porodici koja se suočava sa društveno-političkim promenama koje su se dešavale na Siciliji u 19. veku, prema romanu Đuzepea Tomazija di Lampeduze. Deva igra lik Anđelike, dok je Nani Tancredi.

Ko je Saul Nani

Saul Nanni, italijanski glumac rođen u Bolonji 1999. godine, započeo je svoju karijeru glumeći lik Kristijana, zavodljivog zaljubljenika u fudbal, u seriji koja se emitovala na Dizni kanalu između 2015. i 2016. godine, Alek & Co.

On je od tada nastavio da ređa uspehe, i briljirao je u televizijskim i pozorišnim predstavama, pokazujući svoju svestranost kao glumac, piše gettotext.com.

Učestvovao je u drami "Rai 1 Non dirlo al mio capo", i u filmu Luca Lucinija "Kako odrasti uprkos roditeljima". On je bio protagonista filma Pupija Avatija, "Il fulgore di Doni".

Nakon Sotto il sole di Riccione (2020) i Love & Gelato (2022), oba Netfliks produkcije, 2022. pojavio se u trileru Io sono l’abisso, Donata Karizija, a iste godine se pridružio Kimu Rosiju Stjuartu u filmu koji je režirao Brado "Bilo je to najvažnije iskustvo mog umetničkog života".

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!