Deva Kasel, ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela lagano ali sigurno postaje ozbiljno ime u svetu mode. Iako ju je majka krila od javnosti do njene 16. godine, situacija se sada drastično promenila, a lepotica ima sve više fanova iz dana u dan. te ne čudi što ljude zanima sve što je vezano za njen život, a pogotovo kada je reč o ljubavi.

Mnogi se zanimaju za život Deve Kasel.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Lepa Deva zapravo je već neko vreme u vezi sa atraktivnim manekenom Lukom Lukom Salandrom, koji, baš kao i ona, ima italijansko-francusko poreklo. Paparaci su ih nedavno uslikali na ulicama Rima, a par nije prestajao da se grli i smeje, te je jasno da su emocije između njih veoma jake.

Deva Kasel nedavno je uslikana sa dečkom
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako Deva Kasel veoma retko pokazuje svoju vezu na društvenim mrežama, njen dečko je nešto manje skroman, te veoma često deli kadrove sa lepom brinetom. 

Inače, kada je završila srednju školu u Parizu, Deva je rekla za "Vanity Fair", prošlog maja, da ima želju da ide sa dečkom Lukom u Njujork na nekoliko meseci.

Deva kasel želi da se preseli u Njujork sa dečkom.
Instagram 

"Pauziraću godinu da bih odlučila šta je ono što zaista želim. Kada sam bila mlađa, nisam želela da snimam filmove. Taj posao mi se uopšte nije dopadao. Sve ozbiljnije počinjem da razmišljam o tome. ali polako. Roditelji me savetuju i podstiču me da donosim sopstvene izbore", rekla je Deva jednom prilikom.

Podsetimo, par se prvi put pojavio zajedno tokom leta 2021. godine, na modnoj reviji brenda Dolce & Gabbana, čije je Deva zaštitno lice, a Luka je godinu dana stariji od nje.

Zajedno su više od dve godine, a zgodni Luka ne krije da sa Kaselovom ima velike planove. Da li će se to ostvariti, ostaje da vidimo, a do tada pogledajte još njihovih fotografija u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Deva Kasel više od dve godine je u vezi sa manekenom Lukom Salandrom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!