Jelena Nikolić, javnosti poznatija kao Babytuna, bivša devojka repera Slobodana Veljkovića Cobija, pre nekoliko meseci, uplovila je u ljubavnu vezu vaterpolistom Nemanjom Vicom, a sada su objavili srećne vesti na društvenim mrežama.

Sa vaterpolistom je, inače, uplovila u romansu pošto su se ona i Cobi rastali, posle dugogodišnje veze.

- Da -poručila je kratko uz fotografiju za koju je ispozirala u verenikovom zagrljaju i pokazujući prsten koji joj sada sija sa ruke.

3660960_cobeliks1_ff.jpg
Instagram 

Jelena je objavila set romantičnih fotografija, na kojima se vidi koliko se ona i Nemanja vole i raduju se što će uskoro napraviti najvažniji korak u svojim životima i otpočeti zajednički život.

verila se cobijeva bivša
Instagram 

Podsetimo, njenu i Nemanjinu vezu takođe su „odale objave s Instagrama". Detalje iste, međutim, par strogo čuva samo za sebe i svoje najbliže.

cobijeva bivša se verila
Instagram 

On je, inače, rodom iz Kotora i igrao je za srpsku vaterpolo reprezentaciju, dok je poslednji vaterpolo klub u kom je bio angažovan "Radnički" iz Kragujevca, za koji više ne igra.

verila se cobijeva bivša
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!