Domaći mediji ne prestaju da bruje o navodnom raskidu našeg popularnog repera, pevača i muzičkog producenta Slobodana Veljkovića Cobija i popularne influenserke i pre svega inspicijentkinje u Pozorištu na Terazijama, Jelene Nikolić poznatije kao Babytuna.

Navodno je došlo do prezasićenja u odnosu, o čemu je progovorio izvor blizak Cobiju. 

Jelena i Cobi su raskinuli.
Instagram 

- Već neko vreme nisu zajedno, valjda je došlo do prezasićenja. Ne znaju se tačni razlozi, Cobi nije neko ko o tome otvoreno priča, jednostavno nema potrebu. Razišli su se najnormalnije, ljudski, posle toliko godina... U poslednje vreme izgleda nije išlo. Znam samo da mu ne pada na pamet da o tome priča javno, za medije, odgovara mu da sve prođe ovako, ćutke - rekao je za domaće medije Cobijev prijatelj i dodao da je Jelena navodno nastavila dalje i uživa u ljubavi sa novim izabranikom.

Cobi i Babytuna rastali su se na normalan način.
Instagram 

Cobi i Jelena doduše nikada se nisu preterano eksponirali, te ne čudi ni što ovog puta nisu javno komentarisali ništa vezano za njihovu ljubav. 

Ono što je zanimljivo jeste da skoro svaka njegova pesma pesma počinje rečenicom: "Cobi, jesi ti radio traku", koju izgovara baš Jelena.

Inače, Jelena Nikolić Cobeliks jedna od prvih srpskih blogerki. Osim toga, već godinama radi u pozorištu.

- Par puta me je zamolio da snimim bilo šta što bi on mogao da koristi kao svoj pečat na pesmama koje bude radio, ja sam se nećkala jer mi je bilo neprijatno da čujem svoj snimljeni glas. Jedan dan smo se dopisivali i ja sam mu slala audio poruke polu ismevajući njegovu ideju, a on je od mojih beskonačno ispraznih rečenica kojima sam pokušala da sakrijem svoju nesigurnost napravio jednu, koja je sad već kultna. Tako da, definitivno jeste moj glas, ali iskreno od toga ne bi bilo ništa da on nije bio uporan i da nije imao ideju kako bi to trebalo da zvuči - rekla je Jelena za Blic Ženu jednom prilikom.

Bonus video:

U nastavku pogledajte šta su Teodora, Mahrina i Cobi imali da kažu povodom predstojeće manifestacije Promo/MAC

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!