Navikli smo da nas Kim redovno iznenađuje modnim izdanjima, ali i frizurama. Tako je smo je do sada xY puta videli sa dugom i kratkom kosom, doduše ne kraćom od boba, a redovno je menjala i boje kose. 

Setimo se samo da je pred Met Galu provela 12 sati u frizerskoj stolici da bi izblajhala kosu kako bi što više bila nalik Merilin Monro. Rezultat je iznenadio sve, ali i ostavio kosu Kim K u jako lošem stanju. 

Kim Kardašijan je menjala frizure.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

No, za lepotu i slavu sve, zar ne? Sada je Kim otišla korak dalje i fotografisala se za naslovnicu jednog časopisa, a njen look niste mogli zamisliti ni u najluđim snovima. 

Kim Kardašijan stalno menja frizure.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Kardašijanka je "lansirana" nazad u devedesete, u eru tankih obrva, kratke jež kose, i vreme  grundge kulture, a iako su slike umetničke, komentari joj nikako nisu bili naklonjeni. 

Kardašijanka je izgledala kao druga osoba, a krajni rezultat retko kome se dopadao.

"Onaj ko ti je to uradio te mrzi", glasi jedan od prvih komentara, a mnogima nije promaklo i da Kim sada izgleda poput nove žene Kanje Vesta, ali i poput pevačice Dodže Ket koja ju je isprozivala na novom albumu. 

"Mislili smo da da Kim sve stoji... ali ne", "Jezivo izgleda", "Kim sa jež frizurom - jezivo", "Znam da je umetnost, ali svejedno mi se ne dopada", "Izgleda staro, propalo, fuj", "Vratila me u devedesete... koliko ne bi bila atraktivna da je tada pratila trendove"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Naravno, ima i onih koji smatraju da su fotografije remek-delo, te da je fantastično videti transfromaciju Kim. 

Bilo kako bilo, činjenica je da su fotke podigle ogromnu prašinu, a vi nam pišite u komentarima da li ste saglasni sa mišljenjem da Kardašijanka ne bi bila popularna i proglašena za jednu od najlepših žena da je ovako izgledala devedesetih.

Bonus video:

Kim kardašijan Instagram/voguemagazine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!