Iako ne postoje konkretni dokazi u obliku fotografija koje ih zajedno prikazuju, postoje naznake koje podržavaju ove tvrdnje. Ovi "ptičice" su zapravo inicirali celu priču. Hajde da vidimo šta se sve naveliko priča po Holivudu.

Iako je Kim bila viđena nedavno sa Tomom Brejdijem, nema glasina o njemu, već o njenoj vezi sa njegovim kolegom.

Zanimljivo je da su ove glasine počele da kruže nedavno, ali Kim Kardašijan je prisustvovala proslavi 30. rođendana Odela Bekama Džuniora mesecima pre nego što su se pojavile priče o njihovoj romansi.

Ko je novi dečko Kim Kardašijan, uspešan i poznat sportista?
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Kim i Bekam su često bili u istom društvu mnogo pre nego što se njihovo prijateljstvo pretvorilo u nešto više.

Fotografije potvrđuju da je Kim, zvezda serije "Kardašijani", prošlog novembra prisustvovala proslavi 30. rođendana ovog slavnog sportiste, a sada su se pojavile vesti da su se "opušteno družili".

Iako 42-godišnja zvezda nije bila na fotografijama sa Bekamom, viđena je kako napušta večeru nakon njegove žurke u Los Anđelesu.

U međuvremenu, poznati sportista je navodno proveo veći deo večeri sa svojom tadašnjom devojkom Loren Vud.

Ipak, izvori potvrđuju za magazin "Page Six" da su Bekam i manekenka, sa kojom ima sina rođenog u februaru 2022. godine, raskinuli ranije ove godine.

Kardašijanova i Bekam su viđeni na mnogo istih zabava poslednjih meseci.

Takođe su primećeni u istom restoranu u vlasništvu Dejva Grutmana u Majamiju. Dok je Kardašijan došla sa Tristanom Tompsonom, sportista je bio tamo u isto vreme - mada nije poznato da su se sreli unutra.

Informatori za ovaj medij tvrde da par ima zajedničke prijatelje i da se uglavnom druže u grupama, uprkos prisutnom flertovanju.

Mediji izveštavaju da je Kim otvorena za ljubav ako pronađe pravu osobu, ali ne žuri u vezu. Prema izvoru, rijaliti zvezda je uglavnom fokusirana na svoje četvoro dece i svoje poslove, a ne na ljubav.

Insajder je podelio sličnu priču za Dejli mejl, insistirajući da se „još ništa ozbiljno ne dešava“.

„Ne bi on sad baš ulazio u vezu sa Kim. Bekam pokušava da se vrati na nivo na kojem je bio pre povrede, i fokus mu je tamo. No, takođe voli da se dobro zabavlja sa svojim prijateljima, a ako je to i sa Kim - to mu je sjajno“, rekao je izvor.

Kardašijan je poslednji put bila povezivana sa komičarem Pitom Dejvidsonom, sa kojim je izlazila devet meseci nakon razvoda od Kanjea Vesta. S druge strane, Bekam je započeo vezu sa Vudovom, sa kojom ima jednogodišnjeg sina po imenu Zidn.