Pre svega par dana, bivša devojka Džona Hila optužila je slavnog glumca za psihičko i emocionalno zlostavljanje, a sada je još jedna žena iznela optužbe protiv zvezde. U seriji tvitova objavljenih proteklog vikenda, mlada glumica Aleksa Nikolas (Zoi 101) je navela da ju je slavni glumac napastvovao na žurci koju je vodio glumac Džastin Long kada je ona imala 16, a Hil 24.

On danas sebe smatra feministom

Nikolas nije pomenula koje se godine to tačno desilo u njenim objavama, ali godine glumca kada se navodni incident dogodio sugerišu da se ta žurka dogodila negde 2008.

Džona Hil
Instagram 

Optužbe mlade glumice dolaze nakon što je, kako je gore pomenuto, bivša devojka Džone Hila, surferka Sara Brejdi, optužila glumca da je "narciosoidni mizoginista"i da glumi na "emocionalno uvredljiv"način u naširoko podeljenoj seriji tekstualnih poruka koje se mogu pročitati na nizu snimljenih ekrana, prošlog vikenda — potez koji Nikolas naziva "dostojnim divljenja".

Džona Hil sa devojkom
Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Glumica ga nazvala grabljivcem

U svojim tvitovima, Nikolas opisuje kako su ona i prijateljica (koja je "takođe imala 16 ili 17") prisustvovale zabavi koju su organizovali Long i njegov tadašnji cimer, glumac iz serije "CSI: Miami", Džonatan Togo.

Aleksa Nikolas
Profimedia 

- Togo je "spavao sa" *čitaj silovao maloletnicu* mojom prijateljicom koja je takođe imala 16 ili 17 godina, navodi ona.

I Nikolas i njena drugarica su bile pijani jer "naravno, grabljivci su nama maloletnicama davali gomile alkohola".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!