Holivudski glumac i komičar Džona Hil otkrio je prošle nedelje da se povlači iz glume jer je tako najbolje za njegovo mentalno zdravlje nakon 20-godišnje borbe sa napadima anksioznosti, za koje kaže da su se pogoršavali s njegovim javnim nastupima.

38-godišnji Džona je zato odlučio da vreme iskoristi za maksimalno opuštanje i u najboljem društvu, njegove devojke Sare Brejdi (25), sa kojom je snimljen na plaži u Malibuu. Istovremeno je pokazao brojne tetovaže kojima je ukrasio svoje telo, dok je Sara plenila pažnju vitkom figurom u zelenom bikiniju.

Džona Hil sa devojkom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumac i njegova devojka prvi put su se pojavili u javnosti na premijeri filma „Ne gledaj gore“, koji je bio u trci za Oskara, nominovanog u nekoliko kategorija, među kojima je i najvažnija – za najbolji film.

Džona Hil na premijeri sa devojkom.
Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Hil je od početka karijere privlačio pažnju fizičkim izgledom i zbog uloga često gubio i dobijao kilograme, a sve je to previše uticalo na njegovo mentalno zdravlje, o kojem je sada odlučio da se pobrine.

Džona je nedavno podelio vest da će premijerno prikazati dokumentarni film o mentalnom zdravlju pod nazivom "Stutz" koji je snimio u tajnosti sa svojim terapeutom, u kojem će govoriti o svojim problemima sa anksioznošću.

On je otkrio da će film biti premijerno prikazan na prestižnom filmskom festivalu ove jeseni, ali je napomenuo da on neće biti tamo niti na bilo kakvim promocijama za predstojeće filmove jer će uzimati slobodno vreme kako bi zaštitio samog sebe.

„Kroz ovo putovanje samootkrivanja unutar filma, shvatio sam da sam proveo skoro 20 godina doživljavajući napade anksioznosti, pogoršane pojavljivanjem u medijima i na javnim događajima“, rekao je Džona za Deadline.

Džona Hil se bori sa anksioznošću.
Instagram 

On je napomenuo da je veoma zahvalan što će film imati svetsku premijeru na jednom prestižnom filmskom festivalu ove jeseni.

„Međutim, nećete me videti kako promovišem ovaj film, ili bilo koji od mojih nadolazećih filmova, jer preduzimam ovaj važan korak da se zaštitim. Kada bih se još više razboleo promovišući ga, ne bih bio veran sebi na filmu."

Pored sopstvenog dokumentarca, koji je režirao i u kojem je glumio, snimio je komediju „Vi ljudi“ čija premijera treba da bude prikazana krajem ove godine.

FAST / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock Glumac zarad uloga spreman je na razne transformacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!