Slavna pevačica Ana Nikolić još kao veoma mlada ostvarila je ogroman uspeh na domaćoj muzičkoj sceni, te ne čudi što je bila i ostala jedna od najpopularnijih umetnica na ovim prostorima. 

No, kada nije na nastupima, Ana odmara u svom luksuznom stanu u centru Beograda, u kom živi sa ćerkicom Tarom koju je dobila u braku sa reperom Stefanom Đurićem Rastom. 

Kako se ranije pisalo, dom popularne pevačice navodno je procenjen na 500.000 evra, a ona je u više navrata delile fotografije koje svedoče o idili u kojoj se baškari.

Stan je uređen po poslednjoj modi, a dominiraju bela, roze i krem boja, te se može reći da je pravi ženski raj. Dnevnu sobu krasi kamin, a najlepši kutak u stanu je svakako soba Anine mezimice.

Prostrani dnevni boravak uređen je u luksuznom stilu sa somotskim sivim nameštajem i belim komadima od drveta.

Ana se često fotografiše upravo u stanu, pa tako sa svojim pratiocima na Instagram nalogu pruži priliku da zavire u pojedine kutke iz stana u kom živi, pa smo tako odlučili da vam izdvojimo njene omiljene prostorije koje je prikazala na svom Instagram profilu.

Ana Nikolić često kači fotografije iz svog stana.
screenshoot/instagram 

Jedan od omiljenijih kutaka za fotografisanje joj je prostrani hodnik u kome je ceo zid prekriven ogledalom, pred kojim često pozira u nesvakidašnjim stajlinzima, po kojima je poznata.

Svoje slobodno vreme Ana najčešće provodi u svom prostranom dnevnom boravku, gde se na udobnoj garnituri opušta, a neretko ovde i vežba.

Ceo stan je pravila baš po svom ukusu, a jedan od najlepših kutaka definitivno je soba njene ćerke Tare, za koju je majka osmislila pravu malu bajku. Na plafonu je oslikano nebo, a cela soba u roze tonovima podseća na sobu princeze. 

screenshoot/instagram Stan Ane Nikolić

Bonus video:

Ana nikolić tiktok/@ananikolicofficial

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!