Poslednjih dana mrežama kruži uznemirujuć snimak na kojem je naša proslavljena pevačica Ana Nikolić sa određenim problemima kože lica. Pevačica već neko vreme, prema pisanju domaćih medija, pokušava da reši promene koje su najvidljivije na čelu. 

Kako je i sama Ana rekla, njoj je lice "uništeno i u rupama", a zbog svega je primorana i da se obrati lekarima za pomoć.

Nažalost, kako to obično biva, različiti komentari zaređali su se ispod snimaka, a pored onih koji su zabrinuti za njeno zdravlje, mnogo je i onih koji su pisali da Ana nije ni nalik onoj zgodnoj ženi koja je bila kada je započela svoju karijeru.

Ana Nikolić više ne izgleda kao na početku karijere.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Podsetimo, Ana je već 20 godina jedna od popularnijih pevačica na našoj estradi, a kada se prvi put pojavila odmah je privukla ogromnu pažnju kako svojim glasom, tako i stasom.

Nikolićeva je karijeru započela 2003. godine sa albumom "Januar", te godine doživela je veliki uspeh i od tog momenta njena karijera kreće da napreduje.

Važila je za jednu od najzgodnijih žena na našoj muzičkoj sceni, a svoju savršenu figuru često je pokazivala u smelim kombinacijama.

Ana nikolić nekada je bila jedna od najzgodnijih pevačica.
printscreen/youtube 

 2006. godine potpuno je osvojila publiku nastupom na Beoviziji sa pesmom "Romale, romali" koja ju je vinula u sam vrh domaće scene.

Od tog perioda Ana je na sebi promenila mnogo toga, podvrgla se raznim estetskim intervencijama, a poslednjih godina imala je turbulentan život, kako zbog braka, trudnoće, depresije, anksioznosti, zbog čega je kuburila sa viškom kilograma, a to je dodatno dovelo da se njen izgled drastično promeni, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Kurir/Zorana Jevtić, Kurir/ Damir Dervišagić Pogledajte koliko se Ana Nikolić promenila za sve ove godine.

Bonus video:

Ana Nikolić izvela ćerku na binu Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!