Manekenka Marija Žeželj ima samo 23 godine, a u svetu modelinga ređa uspeh za uspehom već neko vreme. Sećamo je se kao klinke koja je osvojila Jutjub, vlogerke koja je napisala knjigu, 2016. je u Italiji proglašena za lice godine na takmičenju lepote The Look of the Year, zatim je potpisala ugovor sa Universalom i izbacila pesmu i spot 2017. a onda je prešla na svetske modne piste.

Ko je novi dečko najlepše srpske manekenke?
printscreen/instagram 

Prošle godine je postala zaštitno lice čuvenog Rijaninog brenda Fenty Beauty, ali ni to nije bilo preterano iznenađenje s obzirom na to da je radila revije za najveća imena svetske mode među kojima su Dolce & Gabbana, Elizabeta Franchi, Emporio Armani

Ono što je karakteristično za Mariju Žeželj je što se od samog početka karijere, dok je još bila devojčica, sklanjala od bilo kakve vrste skandala, o njenom privatnom životu se gotovo ništa ne zna niti se pisalo. Retko daje intervjue, a kada to čini oni su isključivo u funkciji reklamiranja knjige, pesme, spota koji je snimila.

Međutim, „tviter istraživači“su uspeli da, na osnovu jednog detalja, saznaju ko je Marijin dečko, piše Zadovoljna.

Naime, na osnovu fotografija koje su objavljivane na mrežama, vidi se da su Marija i jedan Noa bili u istoj kući, u istoj prostoriji, a s obzirom na to da Marija nosi pidžamu, pretpostavili su da su njih dvoje zajedno.

U pitanju je Noa Nejman, poznati trener koji stoji iza fitnes režima Džastina Bibera, Kendal Džener i Rite Ore.

On je suosnivač programa „Rumble Boxing“ u kom su učestvovale Bela Hadid, Adriana Lima i Karli Klos.