Ešli Grejam se ne zaustavlja. Nakon što se najpre pojavila u "goloj" haljini koja je istakla njene obline u prvi plan, obukla je za gala događaj "Time" još bezobrazniju toaletu od providne, svetlucave mreže, a sada je otišla korak dalje i zaista malo toga ostavila mašti. 

U opisu fotografija na kojima je u zelenoj korset haljini koja više otkriva nego šti skriva napisala je: "Kada bi Zvončica imala double Ds", aludirajući na veličinu svojih grudi, odnosno na "šestice", kako su pisali u komentarima.

Ešli Grejam pozirala je u najmanjoj haljini.
Instagram 

Malo je reći da je njena objava izazvala lavinu reakcija, a u moru onih koji su bili poduševljeni prizorom, bilo je i onih koji smatraju da je Ešli ovog puta body positivity odvela korak predaleko.

Ešli Grejam odbija da fotošopira celulit.
Instagram 

  Naime, kao i do sada kada smo plus size manekenku sa,kako je više puta izglasana, najlepšim licem, videli u rizičnim izdanjima, uvek je bilo onih koji smatraju da ovako nešto nije normalno niti "zdravo". Ipak, Grejam se na loše komentare nije obazirala.

Ona je i do sda više puta isticala svoje "nesavršenosti", odbijala da fotošopira celulit i strije, čime je dala fantastičan primer kako realno žensko telo zaista izgleda.

Ešli Grejam ponosna je na svoje telo takvo kakvo jeste.
Instagram 

Ona je u više navrata isticala da joj ne smeta njena kilaža iako ima gotovo 100 kilograma.

- Ljudi me često pitaju kako uspevam da prštim od samopuzdanja i komentarišu moj stil oblačenja. To što nosim konfekcijski broj 16 (američke veličine, prim.aut), imam skoro kilograma i snimam kampanje za donji veš, ne znači da želim stalno da vodim razgovore o tome šta je potrebno da imam toliko samopuzdanja - rekla je jednom prilikom.

- To što sam velika devojka, ne znači da moram neprestano da vodim ovakve vrste razgovora. Za mene je to pomalo šokantno, jer se ista pitanja ne postavljaju mršavijim ženama. Na kraju, zaista nije sve u izgledu. Ponekad je ono što se nalazi u nama nešto na čemu bi trebalo da poradimo - dodala je na kraju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!