Da je Jelena Karleuša kraljica stila odavno je poznato, a laskavu titulu nije dobila tek tako. Lepu pevačicu do sada smo u više navrata videli u fantastičnim komadima koje odvažno kombinuje, a neretko su je kopirale kako domaće, tako i svetske zvezde.

O njoj su u više navrata brujali i svetski mediji, te je bilo samo pitanje dana kada će osvanuti i na profilu nekog dizajnera, što se i dogodilo, a njenu fotografiju podelio je ni manje, ni više nego čuveni Žan Pol Gotje. 

Jelena Karleuša pozirala je u gotjeovom kombinezonu.
Instagram 

Na njegovom Instagramu osvanula je objava sa našom pevačicom koja je izgledala više nego fantastično u neobičnom kombinezonu, dok je look upotpunila providnim korsetom koji je outfitu dao cyber notu. Jelena je nosila i čizmice sa vrtoglavom štiklom, ali ipak, njena figura bila je glavna zvezda nerealno zavodljivog izdanja. 

Inače, slavni dizajner je potom podelio i Kendal Džener, Dodžu Ket i Dua Lipu u sličnim izdanjima, ali se čini da je zavodljivu kombinaciju ipak bolje iznela naša Jelena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!