Pop pevačica Jelena Karleuša od početka svoje karijere se trudi da pokaže svoju inovativnost i jedinstvenost, a najviše je to vidiljivo u primerima njenih modnih kombinacija. Navikli smo od nje da je uvek u koraku sa svetskim trendovima, te ne čudi što se na nju ugledaju i globalno popularne zvezde.

O njenim modnim komadima se naširoko priča, a Jelena je do sada u nekoliko navrata i potkačila mnoge svetske zvezde koje su iskopirale njen stajling, poput Lejdi Gage, Niki Minaž, Bijonse, Kim Kardašijan.

Kim Kardašijan iskopirala Jelenu Karleušu.
Instagram 

Karleuša je postala i tema svetskih medija, upravo svog provokativnog stajlinga, ali i jer je poslužila kao inspiracija rijaliti zvezdi Kim Kardašijan.

- I Srbija ima svoju Kim Kardašijan. Njeno ime je Jelena Karleuša i važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu - glasi napis u jednom članku popularnog austrijskog medija, na šta je Karleuša morala da reaguje i objasni da na fotografiji nije ona:

Kim Kardašijan i Jelena Karleuša u novinama.
Instagram 

- Poruka za strane medije: Ne, ovo nisam ja, ali sam morala da pogledam dva puta pre nego što sam to potvrdila. Ne znam zbog čega se ovo događa i da li je Kim moja davno izgubljena sestra... ali veoma je čudno - napisala je Karleuša i dodala emotikon vanzemaljca.

Reč je o sajber kombinaciji, a Kim je sudeći po svemu opet želela da dokaže da je inovativna, ali nekoliko nedelja posle JK.

Kim Kardašijan iskopirala Jelenu Karleušu.
Instagram 

U pomenutom mediju se pominje da ovo nije prvi put da Kim traži inspiraciju u Karleušinim odevnim kombinacijama, a jednom prilikom je i pohvalila Jelelnin modni ukus.

- Ovonedeljna ženska simpatija je srpska pop zvezda Jelena Karleuša! Prvi put sam čula za nju kada su ljudi uporedili neke od naših izgleda - neki su govorili da sam je kopirala. Naravno, odmah sam morala to da vidim. Stvarno je fabulozna! Neki od njenih stajlinga zaista izgledaju kao moji - volim njen hrabar stilski izraz - kazala je jednom prilikom Kardašijanova.

Podsetimo, JK je u ranijim intevjuima otkrila odakle crpi ideje za svoje stajlinge, te otkrila da je za neke detalje dala 500 i 1000 dinara.

- Pratim šta izbacuju svetski dizajneri, nove kolekcije za sva godišnja doba. Moda je moj hobi, ja se time pasionirano bavim. To mi ide od ruke i imam sreću da imam dobar ukus.

Ja sam ovde u Grandu nosila stvari od bukvalno 500 ili 1000 dinara koje kupim na rasprodaji. Onda uzmem makaze, iglu i konac, prekrojim, nakačim, našijem, stavm kaiš, sandale, šminka i uvek dobijem najviše lajkova za najjeftinije stvari- rekla je JK jednom prilikom, a više njenih modnih kombinacija pogledajte u nastavku:

Kurir/ Damir Dervišagić, ATA Images/Antonio Ahel Modni stil Jelene Karleuše nailazi na priznanja svetskih brendova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Karleuša raskopčana do pupka se mazila po silikonima Instagram