U javnosti je poznato da pevačica Jelena Karleuša izdvaja dosta novca za skupocene i brendirane krpice, ali isto tako zna kako da ukombinuje povoljne komade da izgledaju luksuzno.

Isto tako, rado prihvata i saradnje, kao i poklone, a juče je na crvenom tepihu na promociji poznatog brenda priznala da je haljinu brenda Albina Dyla dobila na poklon od albanske dizajnerke.

- Glamur nedostaje u našoj zemlji. Ne ide biti glamurozan na splavu ili u restoranu. Ovo je haljina jedne dizajnerke koja je Albanka, nisam je platila, dobila sam je od nje. Koristim ime i popularnost da nešto dobijem i na poklon - rekla je Jelena.

Inače, pevačica je za crveni tepih nosila haljinu sa kristalima i perjem, ispod koje je imala mrežaste čarape i štikle u zlatnoj boji. Kasnije je svoj nastup otvorila u lakovanom crvenom kostimu sa dodatkom perja, dubokim čizmama i rukavicama od lateksa.

KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ JK u prelepoj beloj haljini sa prejem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Jelena Karleuša na crvenom tepihu Kurir