Jelena Karleuša je jedna od najatraktivnijih žena na ovim prostima čiji stil kopira hiljade žena, pa čak i slavne dame sa svetske scene. A svaka dama od stila zna da je parfem takođe ono što zaokružuju autfit i penje ga na novi nivo. Jelena je oduvek bila neko ko je ostavljao utisak samouverene, moćne žene, a upravo su takve i njene odevne kombinacije, ali i parfemi.

Koji parfem koristi Jelena Karleuša kada želi da bude zavodljiva.
printscreen/instagram 

Jelena Karleuša obožava da koristi jake i dugotrajne mirise, baš kao što je i njena ličnost. I pored prepune police sa skupocenim mirisima poznatih brendova, lepa pevačica izdvaja Chanel kao vanvremenski klasik. 

jelena karleuša obožava parfeme.
Instagram 

Tako su joj omiljeni Coco Mademoiselle i Allure, međutim, Jelena izdvaja još jedan koji joj je, slobodno se može reći, "kec u rukavu" i " tajno oružje" kada želi da bude posebno senzualna i da zavodi.

"Obožavam jake i postojane parfeme koji mirišu na senzualnu i zavodljivu ženu, na se*s. Chanel parfemi su oduvek bili moj izbor. Trenutno koristim Chanel - Coco Mademoiselle, Allure, No 5… Postoji jedan Chanel parfem koji je moje tajno oružje za zavođenje pre odlaska u krevet, a to je Beige i kompanija Chanel ga godišnje proizvodi u limitiranoj seriji", rekla je jednom prilikom pevačica.

Upravo Beige je nepbrojeno puta izglasan od strane "jačeg" pola za jedan od najsenzualnijih mirisa koji ih ostavlja bez daha. Meke floralne note potpuno ispune prostor, čak i ako ga nanesete u maloj količini, a većina muškaraca smatra da je ovaj parfem jedan od onih koji će učiniti da ih žena opčini na prvu, nevezano šta je obukla.

Chanel Beige je jedan od najlepših mirisnih nota.
Sephora.com 

Chanel Beige stvorio je Jacques Polge davne 2008. godine i odlikuju ga meke arome gloga, frezije, frangipanija i meda, te ne čudi zašto ovaj miris mnogi opisuju kao "nestvarno primamljiv", i kao aromu koja vas tera da se približite osobi, baš kao što i "pčele lete na med".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!