Milan Marić možda uživa status najpoželjnijeg neženje, ali kako su pisali domaći mediji, njegovo srce već neko vreme pripada Miji, lepoj naslednici Dragana Bjelogrlića. Ipak, na nedavnom slavlju kod prijatelja Ivana Zablaćanskog, slavni glumac pojavio se bez "lepše polovine".

Ipak, činilo se da se i te kako dobro zabavlja uz koleginicu Vaju Dujović, sa kojom je delio kadar u seriji "Državni službenik" i koja je i njihov zajednički stori okačila na mreže. 

Milan Marić slikao se sa koleginicom Vajom.
Instagram 

Njih dvoje su se ludo provodili na svadbi, ne skidajući osmeh sa lica, a na fotografiji su bili srećni i zagrljeni zbog čega su mnogi komentarisali da bi bili lep par.

Milan je kao i uvek oduševio svojim stajlingom-elegantno crno odelo, te je lepši pol ''odlepio'' na glumčev izgled, te nije ni čudno što važi za velikog zavodnika.

Inače, Milan je pre nego što je uplovio u vezu sa Miom, bio u odnosu sa 19 godina starijom Jelenom, bivšom diretorkom jedne ugledne firme. Marić i Jelena živeli su zajedno, a ona je zbog njega navodno ostavila porodicu.

Glumac je pre veze sa njom bio u vezi sa ženom starijom od njega 18 godina, a u pitanju je hrvatska glumica Nina Violić. Nina i Milan upoznali su se u Beogradu, kada je ona gostovala u srpskoj prestonici. Milan je tada imao 24, a Nina 42 godine.

Milan Marić imao je starije devojke.
Nemanja Nikolić/Kurir 

Posle toga bio je sa kolumnistkinjom Vanjom Bahilj koja je od njega bila starija devet godina. Ipak, ni ta veza nije uspela, a kako izgledaju njegove bivše partnerke, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!