Lepa pevačica Severina još jednom je iznenadila svoje obožavatelje.

Pevačica je napravila drastičnu promenu kakvoj se niko nije nadao i pozirala u nesvakidašnjem izdanju koje je, mora se priznati, samo za najhrabrije.

Naime, poznato je da Seve i te kako koketira stilovima oblačenjima, te da bez problema iznosi i najrizičnije kombinacije. No, kada je kosa u pitanju, tu se uglavnom držala "sigurice". 

Severina je retko menjala boju kose.
Instagram 

Ali pevačicu kojoj je tamna kosa gotovo zaštitni znak, teško da iko može zamisliti kao plavušu, iako je na početku karijere kratko imala svetlu kosu, ili pak, sa kratkom, pink frizurom. Baš iz tog razloga, njeno novo izdanje podiglo je ogromnu prašinu.

Severina je promenila frizuru.
Filip Hofer 

Ona je drastično skratila kosu i ofarbala je u ružičasto, a oduševljeni fanovi su joj poručivali da sa ovom nijansom izgleda barem 10 godina mlađe.

"I' m Barbie girl", stoji u opisu fotografije, a komentari su se samo ređali. 

"Hahah dobra ti i ta kosa stoji. Sad te ne bi niko prepoznao na pozornici", "prelepa", "Au boginjo, pa ima li išta što ne možeš da izneseš", "Bravo mala, oboji sve u ružičasto", "Najlepša žena na Balkanu", "Kao devojčica"... pisali su joj fanovi ispod fotografija.

Ipak, bilo je i onih kojima je Severina najlepša sa tamnom kosom. Na njihovu sreću, Severina je ipak ponela periku, te da je ružičasta kosa samo za potrebe snimanja, za koji je imala bitan razlog. Ona je naime, učestvovala u kampanji koju je organizovalo udruženje "Nismo same" - za žene koje boluju od karcinoma, te je jasno zašto je baš odabrala da tema na njenim fotografijama bude u pink boji.

Ipak, ne može se poreći da pevačici zaista nema šta ne pristaje dobro, a koliko se promenila za sve ove godine, kao i njene fotografije iz vremena kada je bila plava, pogledajte u galeriji u nastavku:

Youtube Pogledajte kako je Severina nekad izgledala, a kako danas...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!