Nikol Kidman nikako da nauči lekciju kada je Fotošop u pitanju. Kao da joj nije bio dovoljna bruka nakon naslovnice "Vanity Fair-a" na kojoj su je podmladili za minimum 10 godina, već je sada prozivaju i zbog nove naslovne strane časopisa "The Perfect".

Iako se prvi put pravdala da nije znala da će je toliko isfotošopirati, čini se da ipak voli kada su joj izbrisane sve pore i bore. Ipak, čak i njeno bezizražajno lice bez ijedne "nesavršenosti" palo je u drugi plan kada se pogledaju neverovatni mišići glumice.

Od momenta kada se naslovnica našla na mrežama, mogu se pročitati komentari da ima "lice Barbike, telo Terminatora", a poredili su je i sa drugim snagatorima Holivuda.

"Nicole the Rock", jedan je od šaljivih komentara u kojem je porede sa čuvenim Rokom. Doduše, bilo je i onih koji su oduševljeno komentarisali fit formu slavne glumice.

Zapravo, niko nije mogao ni da pretpostavi da Kidmanova ima ovakve mišiće. 

Inače, naslovnicu potpisuje fotograf Zhong Lin kome je ovo jedan od najavangardnijih projekata koji je uradio sa pomenuti časopis.

Sa druge strane, ne može i da se ne primeti neko novo samopouzdanje kojim Nikol Kidman zrači u poslednje vreme, pogotovo od kako je prošetala na Balenciaga reviji. 

Nikol kidman je potpuno drugačije izgledala ranije.
Jesal/Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Čak su i njeni obožavatelji komentarisali da je pre toga neretko fotografisana u "tetkastim" izdanjima, dok u poslednje vreme izgleda daleko više vamp i sexy. 

Nikol Kidman ponovo preteruje sa filerima.
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Takođe se čini da se glumica ponovo vratila svojoj staroj ljubavi - botoksu, jer njeno lice ponovo poprima obrise "Džokera". 

Bilo kako bilo, niko ne može da spori da Kidmanova izgleda sjajno, iako su mnogi saglasni da bi bilo dobro da malo smanji sa fotošopiranjem, ali i upotrebom filera jer je prirodno lepa žena, a koliko se promenila od početka karijere do dana današnjeg, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Shutterstock Pogledajte koliko se promenila Nikol Kidman tokom godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!