Voditeljka Aleksandra Jeftanović važi za jednu od najlepših žena sa naše domaće javne scene.

Da ova uspešna TV voditeljka nije opterećena svojim fizičkim izgledom, pokazuju fotografije na njenom profilu na kojima je bez trunke šminke uživa na moru.

Aleksandra Jeftanović ovaj jul provodi daleko od kuće, na moru sa svojom porodicom, gde s pravom puni baterije za poslovne projekte u septembru.

Naime, ona je otputovala u Italiju sa mužem i decom, a odatle je pozirala u u crno-belom kupaćem kostimu koji je pratio liniju njenog tela i u prvi plan istakao njenu vitku liniju.

Fotografijom na Instagramu oduševila je pratioce pokazavši i svoje lice bez šminke, zbog čega je zasluženo dobila pregršt komplimenata.

Aleksandrin potez svideo se mnogim njenim pratiocima, koji je ohrabrujuć za mnoge žene jer ona pokazuje i svoju realnu sliku, a ne samo ulepšanu, koju viđamo na naslovnicama i TV ekranima.

Aleksandra Jeftanović na moru bez šminke.
printscreen/instagram 

Lepa Aleksandra danas izgleda bolje nego ikad, a čak i u ležernim izdanjima bez šminke je prava lepotica i jedna od najzgodnijih poznatih voditeljki, što potvrđuju njene fotografije.

Više fotografije prelepe voditeljke sa plaže pogledajte u galeriji:

Instagram Aleksandra Jeftanović bez šminke na odmoru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!