Igi Azilija možda je nekad važila za jednu od najlepših i najzgodnijih na svetskoj muzičkoj sceni, ali ti dani su daleko iza nje. Nažalost, i ona je poklekla pred trendom velikih pozadina, te je svoju zadnjicu preteranim filerima ne samo uvećala, već i poptuno deformisala.

Reperka koja se proslavila pesmom "Fancy", a potom i brojnim drugim hitovima porodila se u tajnosti 2020. godine, a potom je 2021. objavila da se povlači iz sveta muzike kako bi se posvetila drugim projektima. Ipak, u poslednje vreme održala je više koncerata zbog čega se čini da ipak možemo da očekujemo njen povratak na scenu.

Igi Azalija povukla se iz sveta muzike.
Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nju su, nakon duge pauze, tokom prethodne godine više puta su paparaci uslikali u javnosti, a mnogi su komentarisali da izgleda bolje nego ikad. Ipak, jedna stvar je svima bola oči - uključujući i njenim najvećim fanovima - zadnjica neprirodnog oblika.

Igi Azalija povećala je zadnjicu.
The Last Jedi Master / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ništa to ne bi bilo čudno da reperka nije sve vreme tvrdila da je prirodna, te da nikad nije radila ništa na svojoj pozadini, a jedinu operaciju koju priznaje je operacija nosa, iako fotografije sa početka karijere dovoljno govore same za sebe što možete videti i samu u galeriji u nastavku.

printscreen/youtube, KCKMT / Backgrid UK / Profimedia Igi Azalea

Ipak, ona se držala svog stava, ali, iako se činilo da je njena ljubav prema filerima "pod kontrolom", novi snimci koji kruže mrežama izazvali su šok među fanovima koji slavnu lepoticu više ne mogu da prepoznaju. 

Naime, Igi je nastupala na Pride festivalu, ali se svojim izdanjem nije proslavila. Jedan od posetilaca zabeležio je nastup reperke koja je tom prilikom đuskala u uskim zvoncarama sa providnim delovima sa strane, a haos je nastao kada se okrenula i pokazala ne samo ogromnu zadnjicu, već i neprirodne izbočine na njoj i na nogama. 

SLAVNA REPERKA OSTAVILA FANOVE U NEVERICI: Uništila telo plastičnim operacijama tiktok/oye11000

Iako su isprva ljudi komentarisali da je u pitanju celulit, neki doktori na društvenim mrežama mišljenja su da je došlo do problema sa filerima, te da je to razlog specifičnog izgleda.

Igi Azilija šokirala je izdanjem na Prajdu.
printscreen/tikTok 

Komentari ispod snimaka bili su nemilosrdni, a većina se pita samo jedno: "šta joj je to trebalo u životu".

"Telo boginje je filerima pretvorila u mlohavu vreću sala", "Odvratno", "Gadi mi se da ovo gledam", "Ne smeta mi celulit, to je najnormalnija stvar na svetu... smeta mi ovolika neprirodna zadnjica... Ona se toliko trudi da postane crnkinja", "Ali Igi koja i dalje priča da je prirodna, a svi znamo kako je izgledala na početku", "Boli me da je gledam", "Zašto je tako masna... Mani se filera Igi"... samo je delić onoga što se mogu pročitati ispod videa.

Ipak, čini se da ona za negativne komentare ne haje, sebi je lepa takva kakva je i drži se toga, što apsolutno pozdravljamo. Uostalom, svako ima pravo da radi šta želi. Ipak, nijedan ekstrem nije dobar, te nikako ne bismo voleli da vidimo Igi kao jednu od onih koja je intervencijama unišila svoju lepotu, a još njenih novijih fotografija pogledajte u galerji na kraju teksta i procenite, da li se zaista toliko promenila od početka karijere?

DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia Igi Azalea

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!