Navikli smo da na Tviteru viđamo i čitamo sve i svašta, a nedavni komentar jednog tviteraša izazvao je bes korisnika ove društvene mreže i to s razlogom! Na društvenim mrežama mnogi sebi daju za pravo da komentarišu, vređaju i omalovažavaju druge, bez ikavkog povoda.

To se desilo nedavno kada je jedan srpski tviteraš ispod fotografije devojke koja je pokazala svoje izdanje za matrusko veče napisao "Pošto sat?".

Maturakntiknja je odgovorila na ovaj sraman komentar koji je izazvao bes naroda u Srbiji.

"Ne znam tačno marku sata, čika Radovane, pogledaću pa ću Vam reći, negde oko 13 hiljada, nisam sigurna, pozdravite decu i unuke", napisala je matirantkinja Kristina.

Sraman komentar ostavio je tviteraš koji se predstavlja kao Radovan i koji je očigledno dosta stariji od ove maturantkinje - čak ima i decu njenih godina. Baš iz tog razloga njegov komentar naišao je na osudu naroda koji nisu štedeli reči.

"Ovo je toliko odvratan i čobanski komentar da nemam reči. Super si se snašla", "Da li si rođen retardiran ili si imao neku traumu tokom odrastanja?", "Jbt imaš ćerku, čemu ovo?", "Učini dobru stvar. Ugasi nalog", "Au čoveče, koji je to prostački komentar devojci pristojno obučenoj? Ovde gradiš imidž, oca, domaćina, Srbina, a iskačesš kao "jebobite" sociopate", "Baš sraman komentar. Naročito ako ste i sami otac", "Prijava profila istog momenta. Fuj", samo su neki od komentara koje je izazvao izvesni Radovan.