Milan Marić, jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih srpskih glumaca odlučio se za neviđenu promenu. Glumac je rešio da kaže "zbogom" kratko podšišanoj i urednoj frizuri i zameni je gotovo rokerskim look-om.

Naime, on je pustio kosu, a sada je objavio i fotografiju "napretka", a Instagram se, očekivano, usijao od komentara. Njegov novi stil mnogi su čak poredili sa popularnim frizurama brojnih fudbalera, ali su prednjačila mišljenja da je pre nalik na čuvenog Banderasa. 

Milan Marić je pustio kosu.
pritnscreen/instagram 

"Frajerčina", "Top ti stoji", "Antonio Banderase ti li si?", "Sad samo neka teretana..", "Tipičan štreber", "Štreber ali frajerčina", "Sad je još lepši"... samo je delić koji se mogao pročitati ispod objave.

Doduše, neki su smatrali da mu je ranija frizura bolje pristajala, dok su drugi šaljivo komentarisali "nova devojka, novi imidž".

Podsetimo, pre izvesnog vremena saznalo se da Milan Marić nakon 19 godina starije Jelene i uopšteno, veza sa starijim damama, ljubi ćerku Dragana Bjelogrlića - Miu.

- Poznaju se dugo, uvek su se dopadali jedno drugom. Imaju zajednički krug prijatelja, u istom su poslu, imaju slična interesovanja, gotovo ista mišljenja o svim temama, bilo da je u pitanju aktivizam za ženska prava, aktivizam za LGBT prava, političko mišljenje, pa čak i muzički ukus. Kada dvoje ljudi toliko toga dele, samo je bilo pitanje vremena kada će shvatiti da simpatije treba pretvoriti u nešto više. Svi njihovi prijatelji su oduševljeni ovakvim razvojom događaja i navijamo za njih – istakao je za Story svojevremeno neimenovani izvor blizak paru.

Dok su mediji nagađali da Marić tuguje posle raskida dvogodišnje veze, on je već uveliko uživao u tajnoj romansi sa mladom producentkinjom. Izvori bliski paru kažu da je Dragan među poslednjima saznao sa kim se zabavlja njegova ćerka, ali i da je oduševljen njenim izborom. Uostalom, kako i ne bi kada i sam ceni Milana, i kao čoveka, i kao kolegu.

Milan Marić uživa u ljubavi sa Miom.
Youtube 

 Milan i Mia o svojoj ljubavi još uvek ne žele da pričaju, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

ATA Images, Ivana Todorović Milan Marić i Mia Bjelogrlić već neko vreme su u emotivnoj vezi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!