Nakon kratke veze sa reperom Kanje Vestom, glumica Džulija Foks našla se u žiži javnosti. Džulija medijsku pažnju nije dobila zahvaljujući svojim ulogama, jer su one i dalje neprimetne, već zbog stila oblačenja. Glumica je uvek na granici dobrog ukusa, a čini se da upravo na taj način želi da privuče pažnju.

Tako je bilo i ovaj put kada se pojavila na dodeli Filmskih nagrada u Santa Monici u nedelju.

Džulija Foks u provokativnoj haljini
Billy Bennight/AdMedia / Sipa Press / Profimedia 

Džulija je za tu priliku odabrala crnu isečenu haljinu italijanskog brenda No Seso. Haljina je bila pogrešna na nekoliko nivoa: izbor materijala je bio težak i nalik koži, otkrivala je jedan kuk, dok se izrez opasno približavao međunožju lepe glumice.

Ne postoji oblik i građa tela kome bi ova haljina odgovarala. Jednostavno otkriva ono što bi trebalo biti pokriveno, ali uprkos tome, Džulija je pomenutu kreaciju nosila samouvereno i sve vreme je pozirala fotografima. Kako je izgledalo njeno izdanje pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia, MCC / Spread Pictures / Profimedia Modni stil Džulije Foks nailazi na bezbroj kritika.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!