Pznata influenserka Lejla Hajrović svoje pratioce često iznenađuje skupocenim torbama, cipelama i krpicama, kaoi odmorima u najluksuznijim hotelima širom sveta, ali ovaj put podelila je slike uz koje je predstavila veliku promenu.

Iako nije ljubitelj estetskih korekcija i velikih promena, Lejla se odlučila na potez koji je iznenadio mnoge.

Ne, nije reč o zahvatu, već o novoj frizuri. Svoju plavu kosu po kojoj je godinama bila poznata odlučila je da zameni nešto tamnijom bojom, a promenu su njeni fanovi su dočekali sa oduševljenjem.

Lejla je posle dužeg perioda rešila da napravi promenu
Instagram 

Mnogi su se složili da Lejli ova boja sjajno pristaje te da nikada bolje nije izgledala.

''Prelepo ti stoji", "Molim te, ostani ovakva", "Jedva sam te prepoznala", samo su neki od komentara njenih pratioica. Inače, Lejla je i pre nekoliko godina, tačnije na svadbi kada se udavala za fudbalera Izeta Hajrovića takođe imala braon kosu.

Lejla je mnoge iznenadila kada je svoju plavu kosu ofarbala u braon
Instagram 

Lejla je poznata kao žena koja itekako uživa u modi, prati aktuelne trendove i redovan je kupac luksuznih brendova, te ne čudi da izdvaja novac upravo u prave stvari.

Lejla i Izet, koje regionalni mediji nazivaju "bosanskim Bekamovima" privlače pažnju medija u regionu svojim luksuznim načinom života.

Oboje su Švajcarci poreklom iz Bosne i Hercegovine, a upoznali su se na jednoj prijateljskoj večeri u Cirihu pre sedam godina, gradu u kojem je Lejla rođena, a u kojem je Izet odrastao.

"I danas pamtim naš prvi susret. Jedno sasvim obično veče u Švajcarskoj s prijateljima pretvorilo se u najljepšu uspomenu. Nije on mene tu previše zavodio, kao ni ja njega. Bili smo spontani, romantični", pričala je Lejla za hrvatske medije.

Inače, Lejla je na svadbi takođe bila brineta
Instagram 

Za Lejlu možemo reći da je svestrana žena, a brojni obožavaoci na društvenim mrežama ne kriju kako im je upravo ona velika inspiracija. Na društvenim mrežama najčešće priča o modi i lepoti, a u poslednjih nekoliko godina dobila je više od 100.000 pratilaca.

Instagram Influenserka napravila promenu koja se mnogima dopala

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!