Poznata jutjuberka i vlogerka Kendi Džonson oduševila je svoje pratioce kada je na Instagram objavila video svoje 82-godišnje bake.

Naime, za njenu baku mnogi kažu da izgleda znatno mlađe, pa joj obično prepisuju kasne pedesete ili rane šezdesete godine, a ona je odlučila da otkrije sve tajne svog mladolikog izgleda.

Jutjuberka objavila video svoje bake koja je otkrila kako postiže izgled i do 20 godina mlađi.
Instagram 

- Moja baka Mili upravo je napunila 82 godine i ne mogu da verujem kako izgleda mlado! Otišli ​​smo da proslavimo njen rođendan u subotu i pitala sam koje su njene tajne da izgleda tako mlado i bez bora. Takođe, želela je da svi znaju da nikada nije imala lifting lica ili bilo šta drugo - napisala je Kendi u opisu svog videa.

Unuka je svoju baku uputila kako je moguće da izgleda tako mlado i da nema vidljive bore.

Njen prvi savet bio je da je unošenje vitamina C i vitamina E u organizam potrebno svakog dana, jer su dobri za naše ćelije. Ona to čini od svojih ranih dvadeset godina, što znači da ih sad već pije oko 60 godina.

Drugi savet, koji mnogi smatraju beznačajnim a nikako nije, jeste dovoljno sna. Ne kaže se bezveze da je san dobar za lepotu, kao da je dobar san jednak polovini našeg zdravlja.

Bjuti san je vrlo stvaran i odnosi se na to kako se naša koža i telo zaleče od napornog dana. Kada uđemo u dubok san, naše telo ulazi u režim oporavka i proizvodi hormone rasta. Ovi hormoni rasta stvaraju nove ćelije koje pomažu da se naša koža izleči od bilo kakvog oštećenja tokom dana.

Treći bakin savet, koji je sve nasmejao do suza, jeste da budemo dobri prema svima koje volimo.

Osim toga, baka poznate jutjuberke poželela je da Kendi naglasi da ona nikada nije radila fejslifting, jer su je do sada mnogi pitali da li se podvrgla botoksu.

Ovaj video je za kratko vreme postao viralan, pa je Kendina baka postala jedna od omiljenih internet senzacija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!