Švedska manekenka Elsa Hosk u februaru se porodila i na svet donela devojčicu, a svojih golišavih izdanja se nije odrekla. Ova lepotica nedavno je pozirala potpuno gola sa golom ćerkom u naručju, a fotografiju je podelila na svom profilu na Instagramu. 

"Da ti nešto kažem o gradu u kojem sam se zaljubila u tvog tatu", napisala je ona u opisu slike na kojoj pozira kao od majke rođena koju je podelila sa skoro 7 miliona pratilaca na Instagramu. Nakon što je njena razgolićena fotka ugledala "svetlost dana" usledila su upozerenja na opasnosti objavljivanja fotografija na kojima je beba bez odeće, a neki su ostali poprilično zgroženi.

I dok su nekima fotografije koje je objavila predivne, neki ipak smatraju da to nije trebala učiniti to zbog svih mogućih opasnosti koje vrebaju na društvenim mrežama.

Instagram Elsa Hosk

"Molim te, nemoj objavljivati gole fotke svoje ćerke, ima puno bolesnih i opasnih ljudi", "Zašto ljudi moraju objavljivati gole fotografije svoje dece, neka mi neko objasni", "Tvoja sam velika obožavateljka, ali, molim te, poštuj privatnost svoje ćerke", "Svoju ćerku nikada ne bih tako svima pokazivala", "Ne razumem ovo", "Ovo je previše. Poštuj svoje dete malo više", samo je deo komentara koje je izazvala manekenka.

Čini se kako ih je Elsa poslušala, jer je, nekoliko sati nakon objave, fotografija uklonjena.

els ahosk
Instagram 

Elsa je nedavno bila kritikovana jer je javno delila slike na kojima doji svoju ćerku. Nekoliko puta je naglasila da je dojenje prirodni deo majčinstva, te je bilazbunjena činjenicom da pojedincima smeta tako nešto.

"Grudi doslovno postoje da bismo mogli da hranimo svoju decu. Ne razumem zašto dobijam ovoliko negativnih komentara i poruka", objasnila je Elsa i dodala da njene slike na kojima doji dete slave majčinstvo i šalje ženama poruku da ne moraju da se odreknu karijere da bi bile majke.

elsa hosk
printscreen/instagram