Devedesetih nema ko nije pevao njihove hitove.

Čak i danas često se mogu čuti pesme nekada popularnog benda "Moby dick", koje su pevali Srđan Čolić i pevačica Ana Stanić.

Ana je nakon toga nastavila solo karijeru i imala veoma zapažene hitove, međutim, u poslednje vreme povukla se iz javnosti, što joj, ako je suditi po njenom Instagramu, i te kako prija.

Doduše, radila je, kako je i sama otkrila na Instagramu na novim pesmama čija bi premijera trebalo da bude u skorijoj budućnosti.

ana stanic danas
printscreen/instagram 

Pored posla, Ana živi život punim plućima, a nakon razvoda od košarkaša Momčila Lavrnića, najviše je posvećena svom sinu, koji je baš kao i roditelji mu, sportski tip i veoma aktivan kada je u pitanju skijanje po vodi.

Sa druge strane, Ana je svoju liniju dovela do savršenstva,a nove fotke to i dokazuju. Pevačica je oduvek bila poznata kao neko ko veoma vodi računa o svom izgledu, te vredno trenira, a na izgledu joj mogu pozavideti i mnogo mlađe.

ana stanic u kupacem
printscreen/instagram 

Ipak, poslednja fotografija u kupaćem pokazala je šta znači kada se trud i znoj u teretani isplate.

Teško je poverovati da Ana ima 45 godina s obzirom da deluje mnogo mlađe, te definitivno potvrđuje onu staru - da su žene kao vino.

Ana na svom profilu često deli fotografije u kupaćem, a kako danas izgleda, kao još neka njena izdanja u bikiniju pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Ana Stanić danas