Jutjub zvezda Korina Kof koju na ovoj mreži prati skoro dva miliona korisnika, dok na Instagramu ima skoro 6 miliona pratilaca, svetsku slavu stekla je zahvaljujući seksualnim šalama u vlogovima, ali i činjenici da je aktivna u gejming industriji.

Međutim, očigledno joj zarada od ovih društvenih mreža nije bila dovoljna, te je rešila da otvori profil na popularnom sajtu "Only fans".

Kako je nedavno otkrila u jednom od vlogova svog prijatelja i jutjubera Dejvida Dobrika, do sada je na ovoj platformi zaradila neverovatnih milion dolara! Na samo jednoj fotografiji na kojoj je pokazala grudi dala je 165 hiljada dolara.

Model i influenserka je profil na ovoj mreži otvoila prošlog meseca, a očigledno je povukla pravi poslovni potez, bar kada je reč o unosnoj zaradi.

korini kof samo za jednu sliku nudili su 165 hiljada dolara
printscreen/instagram 

"Za 48 sati zaradila sam više od milion dolara. Onda sam se kockala kako bih to proslavila i osvojila sam još 30. 000 dolara", rekla je atraktivna plavuša.

Ona nije želela da obelodani ukupnu sumu koju zarađuje svakog meseca, ali čini se da nema finansijskih problema s obzirom da je sebe nedavno počastila novim Ferarijem vrednim 400.000 dolara.

Uprkos neverovatno visokoj sumi koju dobija za lascivan sadržaj na "OnlyFans-u", često se mogu čuti kritike da na njenom profilu nema dovoljno bezobraznih i provokativnih fotografija, te da na neki način obmanjuje svoje pretplatnike.

"Neće svaka slika biti najluđa koju ste ikada videli. Ako vam se ne sviđa moj sadržaj, odjavite se. Prokleti svi koji ste tako naporni i zahtevate da objavljujem određene stvari. Objavljivaću šta ja hoću i kad hoću. Ako vam se ne sviđa, onda idite", poručila je ona.

korina kof zaradila je milion dolara za 48 sati na sajtu onlyfans
printscreen/instagram 

Korinin Instagram svakako obiluje provokativnim fotografijama i bez OnlyFans-a, a neke od njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Korina Kof, jujtuberka koja je prešla na OnlyFans