Lea Davogić je svoju muzičku priču gradila kao DJ, a mnoge je obradovala kada je otkrila da će objaviti i svoju prvu pesmu.

Njen prvenac "Trebam te" juče je imao svoju premijeru, a ako je suditi po komentarama na Jutjubu i mrežama, nema sumnje da je reč o novom letnjem hitu.

"Devojko, svaka čast", "Svetski odrađeno", "Bravo, nešto novo", "Vrh", samo su neki od komentara na Leinu prvu numeru koja je bez sumnje već na prvo slušanje osvojila mlade.

Iako je završila muzičku akademiju, Lea sve do sada nije pomišljala na to da bi mogla da snimi svoju pesmu. Ipak, jedan susret s prijateljem, Vlahom Arbulićem inspirisao je da uđe u studio u kome je nastala pesma "Trebam te".

- Fun fact je što ja ceo život govorim da je moj najveći strah pevanje i da se nikad neću usuditi da pevam, iako sam završila muzičku akademiju (smeh). Međutim Vlaho mi je poslao demo pesme i toliko mi se svidela, da dok sam je slušala sam imala osećaj da je stvorena za mene.

Nakon toga je usledilo jedno mesec dana prepiske: “Lea otpevaj” i moji odgovori “ali ja nisam pevacica” (smeh). I onda sam skupila hrabrost, otišla u Zagreb, a da nikom nisam ni rekla zašto idem, jer sam se vodila tim da ako bude loše nikad nikom neću ni reci da sam probala - kaže jedna od najangažovanijih domaćih DJ-eva.

Lea Davogic
Youtube 

Pesmu prati mističan i eksplicitan spot sa kadrovima koji dele Lea i njen producent Vlaho Arbulić, koji je osim što je muzičar, i jedan od najpoznatijih hrvatskih modela.

Pogledajte u nastavku spot za Leinu pesmu "Trebam te":