Supermesec označava pun Mesec koji je najbliži Zemlji, a "ružičasti" Supermesec očekuje nas 26. aprila, kada se Sunce u Biku i Mesec u Škorpiji suočavaju.

Ovaj pun Mesec neće zaista biti ružičaste boje, već se tako naziva jer se pojavljuje u proleće i ružičasta boja simbolizuje otvaranje pupoljaka i cvetanje.

Ružičasti Supermesec je simbol novog rođenja, otkrivanje istine i preispitivanje emocija, ali možemo očekivati i velike pomake. Sada je trenutak da se zapitate šta treba da otpustite da bi se sreća ponovo uselila u vaš život.

Uticaj Ružičastog Supermeseca biće intenzivan i mnogima će doneti turbulencije i loše energije, ali ova tri znaka očekuje velika sreća i sjajne promene:

horoskop pun mesec
Shutterstock 

Bik

Supermesec će najlepše da utiče na vaš ljubavni život, jer će ojačati partnerske odnose u koje ste uložili svoje emocije. Osećaj sigurnosti u vezi daje vam snagu i motiviše vas da napredujete. Vaša veza ili brak počeće da cveta ili raste , a konačno možete da odbacite stare sumnje i povezati se s partnerom na dubljem nivou. Nijedan izazov sada neće moći da vas pokoleba ili odvratiti od vaše namere.

Blizanci

Ružičasti Supermesec udahnuće novi život u vaš svet. Bićete inspirisani i motivisani, a aktivnosti koje preuzimate mogu vam pomoći da stvorite iskustvo za kojim žudite. Ulepšajte svoj dom ružičastim cvećem, inspirativnim bojama i lepim slikama. Napravite oko sebe ugodno okruženje i privucite dobre vibracije. Bićete optimistični i imaćete sjajan odnos s kolegama. Očekuje vas uspeh u profesionalnim projektima kojima se posvećujete u vreme punog Meseca.

Škorpija

Poput feniksa koji se uzdiže iz pepela, vi imate moć da postanete najbolja verzija sebe tokom ružičastog Supermeseca. Univerzum vas potstiče da pustite sve iz prošlosti što vas je opterećivalo (slomljeno srce i emocionalne tegobe). Kada se oslobodite prošlosti, to će vam omogućiti da krenete ka novoj viziji i životu (snu koji ste oduviek želeli). Imate potrebu da napredujete i nećete dozvoliti da vam bilo šta stane na put.