Svaki horoskopski znak ima svoju mračnu stranu, ali kod nekih je ta strana ipak izraženija. Dok jedni ni muvu ne bi povredili, drugi su spremni da idu toliko daleko da bi čak povredili osobu kada se osećaju uznemireno, piše PinkVilla.

Ako je verovati astrologiji, te horoskopske znakove ne biste trebali da provocirate jer nemaju strpljenja i lako mogu izgubiti kontrolu.

Bik

Bikovi žele biti najbolji u svemu pa će, ako vide da ih neko u nečemu dostiže, postati veoma zajedljivi i agresivni. Učiniće sve da tu osobu povrede i da se uzdignu iznad nje.

Blizanci

Blizanci su društveni i mnogo ljudi im poverava svoje tajne misleći da im mogu verovati. Međutim, oni mogu biti jako dvolični i samo čekati priliku da vas izdaju. Neće razmisliti dva puta pre nego što tajnu iskoriste protiv vas, a često s ciljem da sebi pomognu u ostvarenju neke zamisli.

Rak

Rakovi su osetljive duše pa ih i najmanja sitnica može odvesti preko ruba. Brzo će izgubiti kontrolu i povrediti sebe ili druge u trenutku nepromišljenosti.

Škorpija

Škorpija teško obuzdavaju bes. Jako ih je lako izbaciti iz takta, a ponekad mogu biti i nasilni. Veoma su ambiciozni i teško prihvataju neuspeh.

Ribe

Ribe misle samo na novac i jedina želja im je da se obogate. Spremni su da učine mnogo toga kako bi ostvarili taj cilj i zbog toga bi ih se trebalo pripaziti.

horoskop
Shuterstock