Svi bi mi želeli da imamo mnogo novca i da priuštimo sebi sve što želimo. Ako ste ikada slušali šta su pričali bogati i uspešni ljudi, uglavnom iza bogatsva i slave stoji mnogo mukotrpnog rada i odricanja. 

Ipak, nekima se dešava i da naporno rade, i da se trude, i da su talentovani, ali kockice nikako da se slože, i nikako to dugoočekivano blagostanje da dođe. 

Razloga je mnogo, ali možda je najlakša opcija da krivimo "zvezde i sudbinu kletu", ili barem tako tvrde astrolozi sa portala Your Tango.

Naime, oni kažu da ova tri horoskopska znaka imaju najmanje šanse da se obogate.

1. Blizanci

Neodlučnost Blizanaca se, nažalost, ne odnosi samo na svakodnevne sitnice poput onog što će obući ili šta će spremiti za večeru, već i na važne i velike životne odluke.

Ta bi neodlučnost mogla skupo da ih košta budući da će retko ko imati strpljenja da ih čeka da se odluče i izvagaju opcije kad im se ponudi neka životna prilika. Dok se oni premišljaju, mogao bi da uskoči neko ko lakše donosi odluke i preotme im, primera radi, posao iz snova.

horoskop
Shutterstock 

2. Vaga

Vage su jako kritične kako prema drugima tako i prema samima sebi. Često će im biti teško da sebe uvere da su posobni da obave neki posao, pogotovo ako osećaju da postoji nekakav rizik. Umesto toga uveriće sebe da nisu u stanju da zarade puno novca i tako sabotiraju sami sebe.

3. Ribe

Ribe vole da izvagaju svoje opcije i to je često dobra stvar, ali takođe ih može ograničavati kada bi trebalo da se odluče na neki veći korak. Često će propustiti priliku da ostvare nešto novo jer se previše brinu oko posledica. Voleli bi da ostvare nešto veliko, ali se boje da će se sve završiti loše pa često odustaju u startu.

Naravno, naposletku, ovo su samo tvrdnje astrologa. Kolo sreće se uvek okreće, i ukoliko se trudite, neminovno je da ćete pre ili kasnije ostvariti uspeh koji ste želeli. Uostalom, nemojte zaboraviti da novac ne znači sreću!