Mnogi veruju da je strast prolazna i da nakon početne faze medenog meseca ona jednostavno nestaje, pa ustupa mesto čvrstoj, istinskoj ljubavi. Ili se, u gorem slučaju, dogodi prekid ljubavne veze.

Ali, to ne mora biti tako. U nekim slučajevima ljubavna vatra s vremenom samo raste. Da bi se to dogodilo, ako je verovati astrološkim znalcima, potrebno je da se spoje određeni horoskopski znakovi. Prema njima, ovi znakovi imaju najstrastvenije ljubavne veze:

Blizanci i Strelci

Pozitivni, veseli i uvek skloni avanturi, Blizanci i Strelci čine jedan od najboljih parova koji se može zamisliti. Oba su znaka poprilično prilagodljiva, a budući da novim odnosima pristupaju s otvorenim srcem, njih dvoje će sigurno pronaći zajednički jezik. Oni imaju tendenciju da žive u trenutku, prepuštaju se situacijama u kojima se nađu i uvek traže avanture.

Bik i Rak

Veliki emotivci koji tragaju za sigurnošću i udobnošću na prvi pogled mogu izgledati kao jako dosadan par, ali oni su odličan spoj. Većinu vremena će vrlo rado provesti u krevetu, ali se njihova strast vrlo lako širi i izvan spavaće sobe. Osim toga, poznati su kao jako maštoviti pa im nikada ne nedostaje ideja za ljubavne igrice ispod pokrivača.

momak i devojka
Unsplash 

Ovan i Lav

Kad se ta dva vatrena znaka spoje, iskre lete na sve strane. Iako su oboje vrlo snažne ličnosti, Ovan i Lav su neverovatno kompatibilni zahvaljujući samopouzdanju i senzualnosti kojih im ne nedostaje.

Njihova veza je ispunjena energijom, optimizmom i sa zaista puno akcije u spavaćoj sobi.

Blizanci i Vage

NJihova ljubav je sve samo ne dosadna. Pripadnici ovih znakova su neverovatno harizmatični i društveni pa svojom pojavom osvajaju sve oko sebe, a glavni zadatak im je svakog dana da iznova osvajaju svog partnera.

Vodolija i Strelac

Kad spojite dve neustrašive, radoznale osobe, stvari postaju prilično divlje. Retki su oni koji vole eksperimentisati koliko oni, tako da nema sumnje da je ovaj par sklon da se prepustiti strastima. Ali njih dvoje dele više od puke privlačnosti. Vodolije i Strelci cene svoju individualnost i slobodu, a budući da će poštovati međusobni prostor, njihov će se odnos uvek činiti svežim i uzbudljivim.

Ribe i Škorpije

Pripadnici ovih znakova u životu se vode isključivo vlastitim emocijama pa ništa drugačije nije ni kad je u pitanju ljubav. Ti beskrajno znatiželjni znakovi uvek će hteti da nauče više jedni o drugima, a njihova će veza s vremenom samo postati intenzivnija i strastvenija.