Novi lunarni ciklus od 11. aprila sa dominacijom mladog Meseca u znaku Ovna donosi vam moćnu energiju i nudi vam priliku da kanališete svoje sposobnosti i u sebi probudite snažnog vođu.  Ovo je prvi mlad Mesec u proleće 2021. godini, pa je idealan za manifestaciju i ostvarenje dugoročnih planova.

Mlad Mesec će se poravnati u Ovnu sa Suncem i Venerom i Merkurom, pa će vatrena energija nadahuniti vaše srce i um. Ipak, Pluton formira kvadratni aspekt tokom mladog Meseca i donosi dinamiku, intezitet, ali i imupulsivne reakcije. Ovu energiju će pomalo ublažiti prisustvo Marsa i Jupitera koji predstavljaju spoj sreće i dodatne motivacije.

horoskopski znaci
Wanted! 

Energije će tokom mladog Meseca biti pomešane, a kako biste pronašli balans i iskorisili ih najbolje što možete, pratite sledeći astro vodič!

Stvari koje treba da uradite za vreme mladog Meseca u Ovnu

Sada je sjajno vreme da krenemo na potpuno novi put. Pozovite ratničku energiju Ovna da vam pomogne da krenete napred u osvajanje nepoznate teritorije života.

Pored toga, harmonični sekstilni aspekt između Meseca i planete Jupiter ispunjava vas bogatstvom i garantuje da je sreća na vašoj strani, zato se ne plašite da rizikujete.

Ritual sa plamenom sveća

Ovan je vatreni znak, pa mlad Mesec donosi vatrenu energiju. Ovo je dobar trenutak da uradite ritual sa svećom. Pod plamenom sveće zapišite svoje namere, meditirajte i zamislite želje. Neka vatrena energija osvetli vaš put ka uspehu.

Ne plašite se promena

Probudite u sebi hrabrost i oživite snove. Ne plašite se promen akoje dolaze jer vam one mogu otvoriti vrata za nešto bolje u životu. Prigrlite promene i osvestite šta vam to važno i novo donose na vađem životnom putovanju.

Stvari koje ne treba uraditi tokom mladog Meseca

Ne stidite se svojih želja

Ovan je prv znak Zodijaka i ima dozu pojačanog ega. To znači da ćete tokom ovog mladog Meseca više da se fokusirate na sebe i svoje potrebe. Ne stidite se da izrazite svoje želje, već hrabro istupite i borite se za njih. Osvestite sve što vas blokira u ostvarenju snova, a onda otpustite negativne vibracije koje vam ne dozvoljavaju da napredujete.

horoskopski znak ovan
Shutterstock 

Ne dozvolite da vas okruženje sputava

Porodica, prijatelji, partner… Svi naši bliski ljudi imaju očekivanja od nas, ali sada je trenutak da se malo posvetite sebi. Tokom punog Meseca u Vagi (krajem marta) bili smo pomalo opterećeni kako da zadovoljimo druge, ali sada se točak života okrenuo. 

Stupite u kontakt sa svojim najautentičnijim željama i ciljevima - prihvatite stvari koje pale vatru uspeha. Ne brinite da li ćete udovoljiti svima oko sebe i tuđim očekivanjima. Vreme je da malo udovoljite sami sebi…