Astrologija igra važnu ulogu u savremenim zabavljanjima i stoga je sveprisutna na Tinder profilima mladih korisnika. Horoskopski znak je drugi najčešći atribut koji korisnici Tindera dodaju svom profilu širom sveta. Zapanjujućih 30% generacije Z kaže da proverava horoskopski znak svog partnera pre zabavljanja. Mnogi ljudi koriste astrologiju da bi im pomogli da se kreću kroz složeni svet zabavljanja i saznaju da li je njihov znak zvezde kompatibilan sa njihovim potencijalnim podudaranjem. Interni podaci sa Tindera otkrivaju koji su horoskopski znaci najpopularniji na ovoj platformi i dobijaju najviše lajkova. Podaci takođe pokazuju koji horoskopski znaci najbolje ili najmanje odgovaraju ovih pet najpopularnijih horoskopskih znakova.

5. mesto: Ovan

Ako tražite nekoga ko je hrabar i preuzima inicijativu, Ovan je idealan partner za vas. Ovnovi su avanturistički nastrojeni, entuzijastično traže nova iskustva i donose brze odluke dok pregledavaju Tinder profile. Ne oklevaju, već odmah započinju razgovor. Njihova energija i entuzijazam za nove stvari čine ih uzbudljivim i privlačnim. Mnogi takođe cene Ovnovu direktnu i iskrenu prirodu, što vodi ka autentičnim i brzim vezama. Ali budite oprezni: ako predugo čekate i oklevate da odgovorite, ovaj vatreni znak će brzo izgubiti interesovanje!

Savršeni partneri za sastanke: Ovan, Blizanci, Lav i Strelac

Izazovni partneri za sastanke: Bik, Devica, Jarac

shutterstock_2108437277.jpg
Shutterstock 

4. mesto: Škorpija

Škorpije se smatraju mračnim i misterioznim horoskopskim znakom, a poznate su po svojoj intenzivnoj senzualnosti zahvaljujući povezanosti sa planetom Mars. Možda je ova misteriozna aura razlog zašto su Škorpije toliko popularne na Tinderu. Iako često dobijaju loš glas, Škorpije su zapravo neverovatno ljubavne, osetljive i imaju veliko srce puno saosećanja. Oni poznaju samo dve krajnosti: ili deluju rezervisano i smireno, ili su potpuno fokusirani na vas i flertuju do maksimuma. Jedno je sigurno: nikada vam neće biti dosadno sa Škorpijom.

Savršeni partneri za sastanke: Rak, Škorpija, Ribe

Izazovni partneri za sastanke: Blizanci, Lav, Vodolija

3. mesto: Vaga

Vaga je jedan od najzabavnijih i najkoketnijih znakova zodijaka. On pridaje veliku važnost svom izgledu i dizajnu pažljivo popunjenog Tinder profila. Svojom jednostavnom i hladnom harizmom, vage brzo osvajaju, što se ogleda u brojnim lajkovima koje dobijaju na Tinderu. Iako ovaj horoskopski znak ima mnogo "poklapanja", razloga za brigu nema: vaga uvek odlučuje o jednoj osobi, ali ne odmah. Ovo je tipično za Vage, jer uživaju u tome da budu poželjne i tražene. Zbog toga je potrebno malo strpljenja.

Savršeni partneri za sastanak: Blizanci, Lav, Vodolija

Izazovni partneri za sastanke: Rak, Devica, Jarac

2. mesto: Blizanci

Ovaj intelektualni vazdušni znak je društven, radoznao i stalno traži nova poznanstva. Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije. Šta to znači? Vole podsticajne razgovore, pa budite spremni da razgovarate, ali i da slušate! Njihova sposobnost da se bez napora uklope u različite situacije i vode zanimljive razgovore čini ih posebno privlačnim za druge. Blizanci mogu da razgovaraju sa vama satima, ali su spremni i za spontani izlazak na kafu. Ova fleksibilnost i avanturistički duh obećavaju zabavan način da se upoznate – nije ni čudo da su Blizanci jedan od najpopularnijih horoskopskih znakova na Tinderu.

Savršeni partneri za sastanak: Ovan, Lav, Vaga, Strelac, Vodolija

Izazovni partneri za sastanke: Bik, Rak, Devica, Jarac, Ribe

1. mesto: Device

Device su pošten zemljani znak poznat po svojoj inteligenciji, brižnosti i pouzdanosti. Njena jasna komunikacija, strukturirano razmišljanje i skromnost čine je posebno privlačnom. Takođe ga karakteriše empatija i razumevanje, što dovodi do harmoničnog odnosa. Nije ni čudo što su Device na vrhu najpopularnijih horoskopskih znakova na Tinderu. Kako je impresionirati? Device cene dubinu, autentičnost i ozbiljnost - zato izbegavajte igre i igre i brzo reagujte, inače će vrlo brzo nestati.

Savršeni partneri za sastanak: Bik, Devica, Jarac

Izazovni partneri za sastanke: Ovan, Blizanci, Vaga, Strelac

Bonus video

Iskustvo sa tindera tik tok/swipinghoney

Izvor: Miss7hr/ Wanted A.N.