Uprkos činjenici da ovaj znak tradicionalno upravlja prilično “zemaljskim” stvarima, za neke će se najvažnija pitanja u romantičnim odnosima rešiti.

Astrolozi predviđaju da pet znakova Zodijaka očekuju drastične promene u ljubavi, a moguće su čak i bračne ponude i početak zajedničkog života.

Saznajte šta vas očekuje.

Jarac

Pun Mesec će stvoriti aspekt Velikog krsta u vašoj karti – donošenje odluka koje se tiču vas i vašeg daljeg razvoja. Vrlo je verovatno da će vaš partner uticati na odluku, a to može dovesti i do zajedničkog života. Ako ste dugo odlagali useljenje kod njega, ovaj put ćete odlučiti, piše atma.hr.

Devica

Pun Mesec je u vašem sektoru ljubavi, a dispozitor je u kući veza i braka. Možda ćete imati jasnoću u romansi, koja se u početku razvijala s lakoćom. Moguće je da ćete obostrano izraziti međusobne emocionalne obaveze. Mnogim Devicama pun Mesec može doneti partnera, koji je stariji od vas i koji ima ozbiljniji nivo svesti o vezi. Moguće je da ćete ga videti kao ljubavnog učitelja.

Rak

Pun Mesec se pojavljuje u sektoru braka, što znači da vam partner može nagovestiti svoju odluku. Verovatno ćete želeti da odlučite o venčanju ili braku, ili da potpišete predbračni ugovor. Suština je da je dispozitor punog Meseca u sektoru vaših pravnih poslova. Ako vam advokat, ili notar preporuči da nešto stavite na papir, svakako to uradite.

Škorpija

Pun Mesec nalazi se u vašem sektoru poziva i dopisivanja, ali njegov dispozitor je u kući ljubavi. Verovatno ćete imati živu prepisku – koja će vas emotivno ispuniti. Vaš partner vam može priznati svoja osećanja, ili vas osnažiti rečima. 

Moguće je da će se na dan punog Meseca održati važan telefonski razgovor. Moguće je da se nešto što se dugo podrazumevalo u vašim osećanjima tada razjasniti rečima.

Ovan

Pun Mesec se pojavljuje pod aspektom Velikog krsta u vašoj natalnoj karti, tako da ovog dana možete doneti niz fundamentalnih odluka. Ako ste u braku, videćete nešto što je dugo bilo skrivano od vas. Pun Mesec će biti u sektoru životne svrhe, ali dispozitor Saturn će uticati na vaše nesvesno. Vreme je da shvatite ko vam je potreban za porodični život – Venera će ovog dana biti u kući porodice i braka. To znači da ćete doneti odluku na osnovu porodičnih planova. 

Ako birate između dvoje ljubavnika, kladite se na onog sa kojim ćete uživati u radosnoj porodičnoj udobnosti. Ako ste dugo u braku, verovatno ćete sa svojim partnerom donositi odluke o nekretninama.

Samci Ovnovi će morati ozbiljno da razmisli o samopouzdanju i o tome koliko vam ono omogućava da prepoznate činjenicu da zaslužujete sreću o kojoj već dugo sanjate.

Bonus video

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Izvor: Atma.hr