Ovan

Nakon punog Meseca, vibracije se menjaju i teraju vas da izađete iz svoje zone udobnosti i riskirate. To može biti novi posao, projakat, a mesečeva energija definitivno će vam dati "push" koji vam je potreban. 

Uspeh je gotovo zagarantovan ukoliko verujete u to što radite, te je samo na vama da ugrabite prilike koje dolate. Samo hrabro, možete vi to!

Pun mesec donosi promene.
Shutterstock 

Blizanci

Blizanci, vama će ovaj pun Mjesec osvetliti nove prilike na koje treba da obratite pažnju, a period pred vama je idealan za planiranje dugoročnih odluka i upuštanje u nove poduhvate.

No, upozoravamo, sam početak neće biti lak, niti će sve ići kao podmazano. No, to je faza koju jednostavno morate da prođete i koja neće trajati dugo. Bitno je da komunicirate i igrate otvorenih karata i sve će se srediti samo, a onda sledi nagrada i verujte, vredna je truda!

Vaga

Vage će takođe biti pred izazovom koji će doneti finansijsku dobit i promeniti vam karijeru. Sve će vam ići od ruke, a poslovni poduhvati će imati fantastične rezultate. 

Sada je vreme da usavršite svoje komunikacijske veštine i uključite se u značajne projekte ili pregovore koji bi mogli da ubrzaju vaš profesionalni i lični napredak.

Iako se povremeno možete osećati iscrpljeno, nađite vreme za predah, a to što ste sada zapeli biće višestruko nagrađeno. 

via GIPHY

Škorpija

Finansijske brige su vam trenutno u prvom planu, ali je dobra stvar što su rešenja nadohvat ruke.

Usvajanjem strateškog pristupa – bilo da se radi o traženju unosne prilike za posao ili udvostručavanju napora – mogli biste primetiti primetan napredak na polju finansija. Zapamtite, kako se jedna vrata zatvore, druga se otvore.

Iskoristite ovo razdoblje za kritičku procenu svog finansijskog statusa i istraživanje načina za poboljšanje. Prihvatite fleksibilnost i ostanite otvoreni za nove mogućnosti koje bi mogle ojačati vašu ekonomsku stabilnost.

Strelac

Ovo je ključno vrijeme za vas, jer pun Mesec u vašem znaku donosi priliv snažne energije, osnažujući vas da u potpunosti pokažete svoje sposobnosti.

Posvetite ovo vreme usavršavanju i sledite svoje želje jer će se ukazati prilike koje vam mogu promeniti život. Naravno, samo ako je to nešto što zaista želite. 

Ribe

Uz uticaj punog Meseca, vaše će ambicije porasti. Svemir vas tera da marljivo sledite svoje snove.

Bilo da se radi o unapređenju, ponudi za novi posao ili značajnim priznanjima, zvezde se slažu kako bi istakle vaš profesionalni život. Suprotno tome, ako smatrate da vaš trenutni put nije zadovoljavajući, ovo bi mogao biti nebeski znak da se okrenete i istražite nove profesionalne puteve.

Iskoristite ovo vreme za artikulisanje svojih poslovnih težnji i izradu strategije kako biste iskoristili sve svoje talente. Uskladite svoje profesionalne napore sa svojim strastima i krenite na put značajnog rasta.

via GIPHY

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Žena naplatila sestri troškove za sestričinu TikTok/ xo.jessyy

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.