Blizanci važe za horoskopski znak koji je koketan, radoznao, pričljiv, entuzijastičan i šarmantan. S obzirom da su slobodoumni, skloni su burnom ljubavnom životu. Ne vole dosadu i monotoniju, pa se zbog toga brzo zaljubljuju, ali i odljubljuju. Opčinjeni su životom i vole fleksibilnost.

Da biste privukli ovaj horoskopki znak, potrebno je da imate intelektualne veštine jer su konstantno žedni znanja, da ste komunikativni i da brzo razmišljate. Takođe traže nekog ko je uzbudljiv, strastven i pun iznenađenja. A ono što im je od svega najvažnije je duboka povezanost sa partnerom koji poznaje njihovu ličnost. Da biste sa njima istrajali u vezi, potrebno je da budete iskreni i puni razumevanja jer su to osobine koje cene.

Ovo su 5 horoskopskih znakova koji mogu biti srodne duše Blizancima.

1. Vodolija

Vodolije se više vode intelektom nego emocijama. Mnogim ljudima na početku veze, mogu delovati povučeno i distancirano. Svoje veze zasnivaju na zajedničkim interesima i sličnostima. Preferiraju da stvari idu polako i prvo grade prijateljstvo.Takođe cene svoju nezavisnost i ne vole da se osećaju vezano. Iako u početku nisu najljubazniji znaci, kada naiđu na pravu osobu, u koju su istinski zaljubljeni, znaju da budu posvećeni i odani partneri. Jedna od najvećih prepreka Blizancima da pronađu svoju srodnu dušu je njihova poletna priroda, i zato su Vodolije savršen odabir jer su to dva znaka koja najbolje balansiraju. Imaju dosta zajedničkih osobina, a jedna od njih je strah od vezivanja i želja za očuvanjem sopstvenog identiteta. Ni jedno ni drugo ne želi da bude ugušeno. Spremni su da daju prostor koji je potreban da bi se ljubav razvijala.

everton-vila-Ah_5-iQCCSw-unsplash.jpg
Unsplash/ Everton Vila 

2. Lav

Lavovi su veoma privlačni partneri jer stvaraju moćnu mešavinu topline, velikodušnosti i samopouzdanja. Poseduju snažnu energiju koja impresionira druge ljude. Veoma su strastveni, vatreni i vole da budu zaljubljeni, ali ih je teško zadržati jer vole izazove, dinamiku i konstantu pažnju koja je usmerena isključivo na njih. Međutim mogu da budu veoma saosećajni i pouzdani partneri kad pronađu pravu osobu. Lavovidonose zabavu, energiju i želju u vezu, a tome Blizanci teško odolevaju. Kada se vatra susreće sa vazduhom stvara se žarište strasti. Lavovi vole da izgledaju najbolje što mogu, a Blizanci mogu da budu ogledalo za lepo lice. Sve srodne duše povezuju se iz različitih razloga. A kod Lava i Blizanaca, to je često zbog njihove strasti i uzbuđenja . Oba znaka imaju dečiju radoznalost, a Lav donosi zabavu za kojom Blizanci žude.

3. Strelac

Generalno, Strelčevi vole da izlaze i uživaju u celom procesu upoznavanja nekoga. Dopada im se zabavan i dinamičan razgovor. Žele partnera koji je otvorenog um ia koji ne osuđuje Umeju da budu veoma iskreni o tome kako se osećaju. Veliki su avanturisti koji teže ka uzbuđenju zato i ne čudi što je upravo Strelac srodna duša Blizancima. Zajedničko im je što žele dublju povezanost sa partnerom i autentičan odnos, što znači da njihova veza ne liči na obične veze drugih ljudi.Kako Strelcem vlada Jupiter, jedna reč karakteriše njihovu vezu sa drugima, a to je napredovanje. Kao večna deca, Blizanci takođe žele da uče, rastu i iskuse što je više moguće u životu.
Ovo je nešto oko čega se njih dvoje mogu duboko povezati. Ovaj vatreni znak ubrizgava sve iskre avanture za kojima Blizanci žude u dugoročnom partnerstvu. Ni jedan od znakova ne želi da se izgubi u vezi. Ne žele da budu tek tako sa bilo kim, jer imaju potrebu da budu sa nekim, već zato žele isključivo tu, posebnu osobu. .Vaša srodna duša je ipak neko sa kim idete u avanturu kroz život, a Strelac vas neće razočarati. Jedina mana im je što mogu da budu veoma tvrdoglavi i egocentrični.

5 horoskopskih znakova koji privlače blizance
Shutterstock 

4. Ovan

Ne postoji ništa jednostavnije od zabavljanja sa Ovnom. Kao partneri i srodne duše, oni su direktni i jasni. Znate na čemu stojite, jer ne igraju igrice. Ponekada mogu da budu toliko otvoreni, da njihovu energiju ljude portumače kao previše napadnu, a ponekada i uvredljivu. S obzirom da je njihova vladajuća planeta Mars, ovaj znak donosi strast i samopouzdanje u vezi. Ljubitelji su vatrenih romansi i flerta. Potrebno im je dosta uzbuđenja da bi plamen nastavio da gori, što ih čini idealnim kandidatima za Blizance. Ono što najviše izaziva međusobno interesovanje je njihova fasciniranost koju osećaju jedan prema drugom. Savšren su par jer žele da vezu održe zanimljivom i stimulativnom. Ovan je sklon pokretanju i iniciranju aktivnosti, što Blizanci veoma vole i cene. Oba znaka su kreativna, zabavna i zanimljiva.

5. Vaga

Vage vole da flertuju i sklone su drami. Ovaj znak traži srodnu dušu koja može da ih mentalno stimuliše. Ponekada nisu jasni šta tačno žele. Oprezno pristupaju ljubavnim odnosima. Kao što i Blizanci imaju dva lica, tako ga imaju i Vage, zato se ova dva vazdušna znaka poklapaju u partnerskom smislu. Imaju slične osobine, tako da vrlo lako komuniciraju i veoma se brzo povezuju intelektualno. Spaja ih identična energija i živahan pristup životu.

Ako vam je ovo bilo zanimljivo, pročitajte i koji ŽENE U OVIM ZNACIMA SU UVEK NAJPOPULARNIJE U DRUŠTVU: Svi žele da budu kraj njih, a JEDNOJ uvek zavide na lepoti

Izvor: Sensa