Bitno je da pokažemo empatiju prema tuđim osećanjima. Međutim, kad nas neko povredi, to može ozbiljno uticati na naše emocionalno stanje, a neki ljudi to teško podnose. Zbog toga osobe rođene pod određenim horoskopskim znakovima retko kada opraštaju ako ih povrede.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj dubokoj emocionalnosti i strastvenosti, ali ta ista strast može ih dovesti do osećanja povređenosti. Škorpije teško podnose izdaju ili kada ih neko povredi, jer su vrlo vezani za druge. Njihova osvetoljubivost može im otežati opraštanje, piše Index.hr.

Neki znaci nikad ne opraštaju.
Shutterstock 

Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i strpljenju, ali kad ih neko duboko povredi, to strpljenje nestaje. Često grade duboke veze s ljudima koje vole, a kad se te veze oslabe, to ne praštaju i onda puštaju bol da ih vodi. Bikovi teško zaboravljaju ili opraštaju izdaju ili povredu jer su veoma vezani za stabilnost i sigurnost u svojim odnosima.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ambiciji i čvrstoj volji, ali kada ih neko izda ili povredi, njihova tvrdoglavost može otežati bilo kakvu šansu da im ikada oproste. Cene integritet i poštovanje pa, kad se osećaju izdano, to ih duboko povređuje.

Pročitajte još: 7 NAJPRIVLAČNIJIH ZNAKOVA ZODIJAKA: Ko je magnet za partnere, a ko je najpopularniji u društvu?

Bonus video:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.