Prema numerologiji, svaki datum nosi sa sobom određenu energiju. Tako je nekima u "kartama" uspeh, drugi su srećni u ljubavi, a veruje se da brojevi mogu da odrede i kakav ćete tip lepote imati. 

Naravno, ne govorimo striktno o fizičkim karakteristikama koliko o samoj energiji. Primera radi, neki ljudi jednostavno izgledaju poput "anđela", dok drugi nose mračnu, ali opet ženstvenu energiju. 

Prema matriks numerologiji, postoji nekoliko tipova lepote, i oni zavise, kao što spomenusmo, upravo od datuma vašeg rođenja. 

"Tamna" lepota

Žene koje su rođene: 1, 2, 7, 9, 11, 13, 15, 16, 22, 25, 27, 29.

Reč je o mističnim lepoticama koje hipnotišu energijom. Obožavaju edgy stilove, zagasite tonove i znaju da istaknu svoje adute, i neretko su one za kojima muškarci lude i koje sanjaju.

Primeri "dark beauty":

Aristokratska lepota

Žene koje su rođene: 3, 4, 8, 17, 18, 26, 30, 31.

Reč je o ženama koje imaju gotovo savršene crte lica, jasnu proporciju i držanje aristokrata ili princeza. One su "pod konac", uredne, svesne sebe i svojih kvaliteta i ne pristaju da spuste standarde. Savršeno su stilizovane i neretko su one kojima svima zavide na lepoti.

Pročitajte još: KOJI DEO TELA JE NAJLEPŠI KOD SVAKOG ZNAKA ZODIJAKA: Jarčevi imaju najbolje noge, a evo čije LICE je najatraktivnije

Primeri aristokratske lepote:

Anđeoska lepota

Žene koje su rođene: 6, 10, 12, 14, 18, 20, 21, 24, 28.

U ovom slučaju radi se o ženama koje su baš poput anđela, mekih crta lica, vilinske pojave, nežnog dodira i svetle aure koja obasjava sve koji su u njenom prisustvu.

Primeri anđeoske lepote:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU!" Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.